- majú všetko čo chcem
- rýchla doprava a perfektné balenie
- Rychlá a spolehlivá dodávka
Dobrý den, děkujeme za pěknou recenzi a budeme se těšit na další objednávku :)
Lze objednat jen malý počet kusů, zboží je hned vyprodané.
Reakce obchodu Podpultovky.eu
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Trefila jste produkty, které jsme v naší nabídce teprve zkoušeli. Na eshopu je u každého produktu uvedený kontakt pro případ, že potřebujete větší množství nebo máte jakýkoli dotaz. Například právě Vámi zakoupené produkty jsme v případě dostupnosti u dodavatele schopni doplnit v rámci 1-2 dnů.
Budeme se těšit na další objednávku a v případě potřeby většího množství nás neváhejte kontaktovat :)
S pozdravem, tým Podpultovky.eu -
- Dobře zabaleno
- Kompletní objednávka:)
- velký výběr
- rychlé dodání
- vyšší ceny
Nabízí i těžko sehnatelné pití a sladkosti, bohužel za vyšší cenu, ale holt za exkluzivitu a zboží skladem se platí.
Vše včas a OK.
- NIC
Dobrý den, děkujeme za pěknou recenzi a budeme se těšit na další objednávku :)
- super eshop, kde majú to čo chcem :)
- cena produktov
- Perfekt
Keine
Dobrý den, děkujeme za pěknou recenzi a budeme se těšit na další objednávku :)
- Rychlost dodání, dobrá komunikace a kvalitní výrobky.
vše ok
Dobrý
- Rychlost ddodání
- Malé množství zboží k objednání
Kvalitní zboží, které není jinde k sehnání
Reakce obchodu Podpultovky.eu
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Množství zboží skladem dlouhodobě přizpůsobujeme poptávce zákazníků. Bohužel u Vámi zakoupeného produktu zrovna došlo ke zvýšené poptávce, kdy jsme co nejrychleji zařídili doskladnění. A vykoupili jste nás opět :)
Pokud požadujete větší množství, neváhejte nás kdykoli kontaktovat (stačí emailem) a my rádi pořídíme větší množství vyhovující Vašim požadavkům :) -
- Velký výběr zboží
- Plechovky byli poškozené a docela dost
Obchod má velký výběr ale plechovky mi už několikrát došli poškozené
Reakce obchodu Podpultovky.eu
Ke sběratelům plechovek se rozhodně nechováme jako většina konkurence, která by reagovala slovy že "plechovka je obal a její poškození není na škodu". Také plechovky nevkládáme na volno do balíků, jak umějí jiné eshopy i slavně propagovat na svých videích. A víte proč? Protože jsme sami sběratelé, kterým by se to nelíbilo. Ze skladu odchází byť jen lehce poškozené plechovky zcela výjimečné - ano, i nám takové plechovky chodí a když jsou na tom obecně hůř, prodáváme je jako poškozené, ale 1 kus ze sta samozřejmě může přehlídnout každý.
Vaše nespokojenost nás mrzí, nicméně je také škoda, že jste u nás provedl 4 objednávky a nikdy se neozval nebo nenapsal do poznámek další objednávky, aby bylo možné sjednat nápravu. Zásilky balíme stejným způsobem i na dlouhé cesty napříč Evropou a problémy jsou zcela ojedinělé, většinou spojené s opravdu nevhodným zacházením se zásilkami. Může se klidně jednat o danou pobočku Zásilkovny, na kterou si necháváte balíčky zasílat. U větších objednávek bych raději zkusil PPL, které je u 5-10 Kg zásilky dokonce i levnější.
Mezi zákazníky máme kamarády sběratele, kterým posíláme desítky plechovek ročně a i u nich se samozřejmě jednou za čas stane, že balíček po cestě nezažije úplně příjemnou cestu. Není ale možné kvůli tomu veškeré poctivě balené zásilky balit ještě o 200% bezpečněji, aby nebyl jednou za čas problém. To by se za zboží nikdo ze zákazníků nedoplatil :) Jednodušší je takovou situaci jednou za čas vyřešit, což ale samozřejmě nejde bez toho, aby se na nás zákazník obrátil.
S pozdravem, Podpultovky.eu -
- Rychlé doručení
- Super produkty
Děkujeme za recenzi :)
- rýchlosť dodania (na SVK)
rýchlosť dodania, spokojnosť z mojej strany, tovar prišiel v poriadku
- prefektný eshop
- spokojnosť
Děkujeme za recenzi :)
- Rychlé dodání, bezproblémová komunikace s obchodem
- super kvalitný eshop
Reakce obchodu Podpultovky.eu
Děkujeme za recenzi. Máte super přezdívku ;)
Vše v pořádku
Děkujeme :)