V prodejně příjemný pán, ochotně poradí. Zboží dodáno v předem dohodnutý den. Mohu jen doporučit

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše hodnocení, vždy nás potěší a jsme rádi, že je zákazník spokojený.

• Rychlost dodání
    • Zboží vypadá opravdu jako na fotce
    • Super komunikace
    • Uříznou na míru

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení našeho eshopu www.podlahy-binder.cz. Budeme rádi pokud u nás v budoucnu opět nakoupíte koberec, PVC či vinylovou podlahu.

• Rychlé a v pořádku doručené zbozi

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaši kladnou recenzi a velice nás těší, že jste spokojeni. Budeme rádi pokud u nás opět nakoupíte koberce, PVC nebo vinylovou podlahu. Případně nás můžete doporučit Vašim známým pro nákup podlahy. Předem děkujeme, s přáním pěkného dne, tým Podlah Binder.

Dobrá komunikace,spolehlivost.

Reakce obchodu Podlahy Binder

Velice děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a moc nás těší, že jste spokojeni.

Rychlé dodání.
    Sice jsme měli určené datum dodání, koberec nám poslali o 3 týdny dříve.

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše hodnocení a omlouváme se za předčasné dodání, dáme na to příště větší pozor.

Dobrá komunikace s obchodem, rychlé dodání, zboží dorazilo v pořádku.

Reakce obchodu Podlahy Binder

Velice děkujeme za Vaši recenzi a těší nás, že jste spokojeni. Děkujeme za Váš nákup.

• zasílají vzorky koberců,které mi pomohly při výběru
    • rychlost
    • dobré ceny
    • o žádné nevím

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a těší nás, že jste spokojeni.

• Velmi slušné jednání a vstřícnost

Opět naprostá spokojenost mohu jedině doporučit.

Reakce obchodu Podlahy Binder

Velice děkujeme za toto pozitivní hodnocení, které nám vždy zlepší den. Jsme potěšení, že jste spokojená.

Nakupovala jsem poprvé ,ocenuji rychlost,ochotu.

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a velice nás těší, že jste spokojená. Děkujeme za Váš nákup.

Široká nabídka

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme velice potěšeni, že jste si vybrali právě náš eshop a že jste spokojeni.

• rychle a dobře

Reakce obchodu Podlahy Binder

Moc děkujeme za Váš komentář a pozitivní hodnocení našeho eshopu. Budeme rádi pokud nás doporučíte dále, pokud bude někdo ve Vašem okolí potřebovat nový koberec, PVC, umělou trávu nebo vinylovou či dřevěnou podlahu.

• Rychlost.

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, jsme velice rádi, že jste spokojeni. Budeme potěšeni pokud nás doporučíte Vašim známým pro nákup koberce, PVC nebo vinylové podlahy.

Vše rychle a dobře vyřízeno.

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaši kladnou recenzi, velice nás těší, že jste spokojená.

• Tak rozhodně rozhodovala cena, v konkrétním případě rozdíl 30 Kč/ m byl znát, rychle dopraveno a komunikace perfektní.

Nevýhody žádné

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojeni. Doporučte nás dále, to bude pro nás nejlepší odměna. Děkujeme

Naprostá spokojenost ,rychlé dodání komunikace také výborná, vše na jedničku .

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, jsme velice rádi, že jste spokojeni. Budeme potěšení pokud nás doporučíte dále. Děkujeme

• Skvělé

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a budeme velice rádi pokud nás doporučíte Vašim známým a přátelům pro nákup podlahové krytiny v našem eshopu Podlahy Binder. Děkujeme

• Zaslání vzorků vlněných koberců. Bohužel Česká pošta doručila vzorky až na druhý pokus, takže došlo ke zdržení objednání koberce. Jinak doprava proběhla zcela bez problémů.

Snad se Česká pošta polepší .

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste spojení.

• Ochotná komunikace, co slíbí, dodrží

Reakce obchodu Podlahy Binder

Děkujeme za Vaši recenzi a hodnocení. Jsme velice rádi, že jste spokojeni. Děkujeme za Váš nákup!

• Luxusní zboží za dobrou cenu rychlé dodání do druhého dne

nic

Reakce obchodu Podlahy Binder

Velice děkujeme za Vaši recenzi a kladné hodnocení, budeme také potěšen, pokud nás doporučíte Vašim známým a přátelům.
    Děkujeme