Napsali, že zboží by mělo dojít do pěti pracovních dnů, ale zatím je ticho po pěšině. A to jsem si chtěla objednat ještě dvě další rohože.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Použité zboží
- Nefunkční termostaty
- Nefunkční, nebo nekompatibilní podlahové čidlo
Reakce obchodu Podlahové topení
Vážné nařčení zákazníka z prodeje použitého nefunkčního zboží vydávaného za nové vyžaduje bližší vysvětlení, protože jde o lež a to hned dvojitou.
Přestože nikdy, opakuji nikdy nedáváme do oběhu jakkoli použitý výrobek (například z opravené reklamace, vrácení výrobku odběratelem, apod. - takové zboží je vždy viditelně označeno a nedostává se do přímého prodeje),
byla tato skutečnost znovu prověřována s dodavatelem/výrobcem a znovu vyloučena.
S odkazem na vzájemnou emailovou korespondenci s tímto zákazníkem konstatujeme:
1. Na faktu, že zákazník se rozhodl vrátit použitý výrobek (poškození odřením - pravděpodobně při instalaci) rozhodně trváme.
2. Po kontrole se ukázalo, že výrobek je funkční.
Než nás, vážený zákazníku, začnete korespondenčně emailem urážet a veřejně špinit, prověřte co se dělo s termostatem u Vás.
Z faktů uvedených v emailu každopádně vyplývá, že s termostatem manipuloval elektrikář. Vzhledem k závažnosti nařčení Vás vyzýváme k předložení zmiňované dokumentace a jsme připraveni s Vámi řešit případné společné kroky k prokázání možného pokusu o podvod vaším elektrikářem a zároveň poškození našeho dobrého jména.
podlahove-topeni.eu -
- nekomunikace, i když to byla malá objednávka, pořád by mělo platit náš zákazník - náš pán.Tím jsem jsi ověřil, že pro následující velkou objednávku vyberu někoho jiného.
Reakce obchodu Podlahové topení
Vážený zákazníku,
děkujeme za vaše hodnocení, rádi jsme pomohli s ověřováním. Souhlasíme, že v době topné sezóny je obtížné se k nám dovolat, věnujeme se zákazníkům a snažíme se o maximální servis pro každého. Nakonec jste se dovolal i Vy a tak to dobře dopadlo.
podlahove-topeni.eu