• Vše funguje jak má

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše funguje, jak má. Dáváme počítačům druhou šanci, a to
    s důrazem na spolehlivost a kvalitu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou!

• Kvalita, rychlost, cena.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za skvělé hodnocení! Kvalita, rychlost a cena jsou pro nás prioritou, protože dáváme počítačům druhou šanci a chceme, aby se to odrazilo v každém aspektu našich služeb. Těší nás, že jste spokojený!

Od této firmy mám už několikátý počítač a jsem opět spokojený. Vše funguje jak má, stav velmi pěkný. Za mě radost.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši důvěru a za to, že se k nám stále vracíte! Jsme rádi, že jste opět spokojený s naším produktem. Dáváme počítačům druhou šanci, a je skvělé slyšet, že vám naše stroje přinášejí radost. Těšíme se na vaši další návštěvu!

Výhodná cena baterie pro notebook Lenovo T 570 a to výrazně oproti ostatním prodejcům.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši recenzi a doporučení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s výhodnou cenou baterie. Dáváme počítačům druhou šanci a jsme rádi, že jste našel, co jste potřeboval a za skvělou cenu. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• doruceni
    • kvalita pc
    • doce i rychla odpoved na otazky
    • malej vyber pc nebo monitoru

nemyslim to nak spatne ohledne maleho vyberu mozna to bude tim ze lepsi pc nebo monitory moc neodkupujou ale jinak v poho

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a vysoké hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s doručením, kvalitou PC a rychlou komunikací. Dáváme počítačům druhou šanci a neustále pracujeme na rozšiřování naší nabídky. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• Rychlost
    • Ochota
    • Ceny

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za pozitivní hodnocení! Rychlé doručení, ochotný personál a dobré ceny jsou pro nás prioritou. Dáváme počítačům druhou šanci a jsme rádi, že jste s nákupem spokojen. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• velký výběr produktů
    • rychlé doručení

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s naším výběrem produktů a rychlým doručením. Dáváme počítačům druhou šanci, aby vám mohly co nejlépe sloužit. Těšíme se na vaši další návštěvu!

Vše OK.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojen. Dáváme počítačům druhou šanci, aby vám mohly co nejlépe sloužit. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• celkem rychlé doručení

Mám zatím krátce, odpovídá tomu, co jsem požadoval. Problém se prozatím nevyskytl. Vypadá to, že bude fungovat jak má.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlým doručením a že náš produkt splňuje vaše očekávání. Dáváme počítačům druhou šanci, aby vám mohly sloužit bez problémů. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• Rychlá dodávka
    • kvalitní zboží
    • různé druhy placení i dopravy

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlou dodávkou, kvalitním zbožím a možnostmi placení a dopravy. Dáváme počítačům druhou šanci, aby vám mohly sloužit co nejlépe. Těšíme se na vaši další návštěvu!

Velmi doporučuji.
    Profesionální přístup. Skvělé mi poradili a doporučili nejvhodnější model.
    Plánuji další nákup počítačů.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že oceňujete náš profesionální přístup a doporučení. Dáváme počítačům druhou šanci, aby vám mohly sloužit co nejlépe. Těšíme se na Váš další nákup!

Super obchod, rychlé doručení!!!

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s naším obchodem a rychlým doručením. Dáváme počítačům druhou šanci, aby vám mohly sloužit co nejlépe. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• Přehledná a bohatá nabídka.
    • Dostanete přesně to, co nabízí.
    • Velmi rychlé dodání.
    • Příkladné a bleskové řešení reklamace (měl jsem vadný adaptér).
    • Líbí se mi možnost prodloužení záruky až na 60 měsíců.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s naší nabídkou, rychlým dodáním a řešením reklamace. Dáváme počítačům druhou šanci a možnost prodloužení záruky až na 60 měsíců je součástí naší péče o vaše potřeby. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• cena
    • kvalitne vykonaný refurbishing (ako nové)

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že oceňujete naše ceny a kvalitně provedenou repasi. Dáváme počítačům druhou šanci, aby vám mohly sloužit jako nové. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• Bezproblémová komunikace s prodejcem
    • Rychlost dodání
    • Ceny

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší komunikací, rychlostí dodání a cenami. Dáváme počítačům druhou šanci, aby vám mohly sloužit co nejlépe. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• Dobré ceny i výběr, rychlé doručení

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi cenami, výběrem a rychlým doručením. Dáváme počítačům druhou šanci a vaše spokojenost je pro nás prioritou. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškerou podporu. Díky za vaši důvěru a podporu!

Perfektni jednani, pomoc

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že jste byla spokojená s naším perfektním jednáním a pomocí. Dáváme počítačům druhou šanci a vaše spokojenost je pro nás prioritou. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškerou podporu. Díky za vaši důvěru a podporu!

Výborná kvalita, rychlost

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s kvalitou a rychlostí našich služeb. Dáváme počítačům druhou šanci a vaše spokojenost je pro nás prioritou. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškerou podporu. Díky za vaši důvěru a podporu!

• Rychlé a profesionální jednání
    • Dobré ceny a kvalita
    • Vstřícná telefonická podpora s kontakt

Byl to již nekolikátý nákup a opět naprosto bez ptoblémů, PC bylo naprosto v pořadku přesně podle specifikace a vlastní instalace během chvilky. Také potěšilo perfektní zabalení proti otřesům při přepravě.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše hodnocení a doporučení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým a profesionálním jednáním, dobrými cenami a kvalitou našich produktů. Dáváme počítačům druhou šanci a vaše spokojenost je pro nás prioritou. Vážíme si vaší věrnosti a těší nás, že jste byl opakovaně spokojen s našimi službami a balením proti otřesům. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškerou podporu. Díky za vaši důvěru a podporu!

• přehledný obchod
    • výborné možnosti konfigurace počítače (HW i SW)
    • záruka na zboží - aneb jak laikům vysvětlit rozdíl mezi profi firmou na repase a bazarem
    • péče o zboží: dodaný počítač je nejen v dobrém stavu, ale tak pečlivě nainstalovaný, jak jsem nikde jinde neviděl (ovladače, BIOS, systém...)
    • zboží dodané téměř okamžitě
    • zboží došlo v 10x větší krabici - netuším co s tím množstvím výplňového materiálu budu dělat

Byl jsem velmi příjemně překvapen a když jsem kolegům v práci sdělil svou zkušenost, hned máte od jednoho z nich o objednávku navíc...

Péče o zboží je prostě příkladná a když je počitač inzerovaný jako připravený k okamžitému použití, tak to není ani trochu přehnané.

Reakce obchodu Pocitace24

Děkujeme za vaše podrobné a pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s naším přehledným obchodem, možnostmi konfigurace a pečlivou instalací dodaného počítače. Dáváme počítačům druhou šanci a vaše spokojenost je pro nás prioritou. Omlouváme se za nadměrné množství výplňového materiálu a budeme pracovat na optimalizaci balení. Děkujeme také za šíření dobrého slova mezi vaše kolegy, velmi si toho vážíme. Pokud budete mít v budoucnu další otázky nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám poskytneme veškerou podporu. Díky za vaši důvěru a podporu!