• Dříve fungovaly dobře ale poslední dobou (cca po 2022) je to jak kdyby je zákazník obtěžoval že si chce u nich koupit pneu a nedej bože aby to přezuly.Pred rokem 2020 fungovaly dobře a byl jsem velice spokojený

Nabízené pneu nelze údajně sehnat

INZERUJI CO NEMAJÍ

• Kupujete zajíce v pytli. Jedna pneu vyroba leden 2019 a druhá červen 2020 a dnešní datum je čeven 2024. Tak tady si nic už nekoupím !!!!

Objednávka byla automatem okamžitě potvrzená.
    V nabídce měli pneu skladem a až po třech dnech mi přišla zpráva,že bylo předáno dopravcovi.
    Pneu jsem si nechal poslat do pneuservisu s tím ,že mě pneu přezují .Čekal jem další čtyři dny a pak už jsem se marně pokoušel dovolat do eshopu kdy budu mít pneu na vyzvednutí!!!
    Dovolat se do firmy na mobilní číslo je nemožné a až po několikátém pokusu jsem se uspěšně dovolal a dostal info. ,že pneu už jsou dávno k vyzvednutí. Na otázku jak to mám vědět mi pán nedokázall odpovědět. A proč nezvedá mobil a nereaguje na zmeškaný hovory odpověď byla - MÁM TOHO MOC A NESTÍHÁM.
    Tak já Vás všechny prosím zapomeňte na tento eshop aby jste pána moc neobtěžovali.
    No a tečka na závěr jedno pneu staré 5.5 let druhé 4 roky. To bych se pos...al.

Zboží nebylo dodáno

• Nabízené zboží mi až po dvou dnech odmítli dodat, že není.

• Nedodržuje termíny doručení a lže, celkově chování k zákazníkovi extrémně nevhodné, doslova je to křupan a nevychovanec

Záměrně uvádí doručení do 24h, aby získal objednávku, zboží ale nemá a pak lže, že jste si objednali zboží, kde bylo uvedeno doručení 2 - 5 dní a ještě zákazníka hrubě uráží. Rozhodně nakupte kdekoliv jinde.

Obchod nabízí zboží, které nemá a není schopen jej zajistit

• slíbí na eshpu 3 dny, a potom nemají zboží.

jako každej druhej eshop - nabízí ZBOŽÍ SKLADEM, a ve skutečnosti je teprve začnou schánět, až mají objednávku a peníze doma.

Objednal jsem pneumatiku na skůtr, kterou jsem nutně rychle potřeboval. Zboží jsem zaplatil bankovním převodem, protože jinou možnost obchod nenabízel. Několik dní jse nic nedělo, obchod jsem proto kontaktoval. Večer mi poslali e-mail, že pneumatiku nemají skladem a není u dodavatele. Jestli to teda mají zrušit. Obratem jsem odpověděl, že objednávku ruším a požaduji bezodkladné vrácení peněz. Zase se několik dní nic nedělo. Až jsem se tam dovolal, bylo mi řečeno, že žádný můj e-mail nedostali, ale, že mi teda peníze vrátí. Napsal jsem pro jistotu další e-mail a peníze mi vrátili zpět. Můj příběh sice není žádná pohroma, nicméně slušné a úspěšné e-shopy dnes fungují poněkud jinak. V opačném případě přicházejí o zákazníky a o peníze.

• poptaval sem 2 pneu ani jednu nemeli skladem a uvadeli ze maji...priste jinde

Inzerované pneu vůbec neměli skladem a nabízeli mi pneu o které jsem neměl zájem.
    Objednávku jsem zrušil a objednal jinde. Škoda ztraceného času.

• Na portále ,,skladem,, ve skutečnosti nedostupné

co inzerují, nemají, přišla jen zadní pneu, výměna v parnerském servisu s Praze 1.400 za zadní pneu. Dost drahé!!!

Obchod naprosto ignoruje, kdyz tam zakaznik volá. Ze 79.000 pokusu ani jeden uspesny!!! Kdyz jsem se konecne dovolal tak pan byl arogantni a ze zrovna nemuze mluvit, protoze ridi auto. Duvod nekomunikace po telefonu uvedl, ze toho ma moc a ze nestiha. Upozornuji, ze jsem volal v oteviraci dobu, kterou maji napsanou na svych strankach, tudiz jsem neobtezoval mimo pracovni dobu.
    Poprosil jsem o zruseni objednavky a to probehlo uspesne.
    Tento obchod nedoporucuji.
    Kostenko

Objednal a zaplatil jsem pneumatiku, kterou měli skladem. Další den přišel email, že pneumatiku nemají. Objednávku jsem zrušil, ale peníze mi ještě nevrátili.

• Zboží označeno "skladem" (doručení 3-5 dní)...skladem samozřejmě nebylo, doručení na neurčito
    • Velmi pomalá komunikace

obchod inzeruje pneu, kterou nemá skladem a pak nabízí skladovou alternativu. Řekl bych, typický příklad chování E-shopu inzerovat zboží, které nemá (a není zřejmě momentálně nikde k dispozici) a pak nabízet zákazníkovi něco jiného... Pavel Kareš

• slibotechna

Při pondělní objednávce pneu označené skladem s dodáním 48hod.
    V úterý v mailu: "objednané zboží bude od čtvrtka pro Vás připraveno. Dáme Vám vědět, jak bude zboží na prodejně". Já ve čvrtek moto na hever, sundané kolo a čekám..... dnes je pondělí před polednem a ještě jsem se nedočkal. Takže asi tak...

• Pneu skladem
    • U popisu pneumatiky v eshopu nebylo uvedeno, že se jedná o pneu starší než 3 roky (DOT 10/2019)!

Prodej motopneu starších než 3 roky bez upozornění a uvedení v popisu či názvu! :-(