- 14 dnu od objednání a údajného prefani k přepravě žádné informace a zboží nikde.
Ospravedlňujeme sa zákazníkovi za spôsobené problémy.
Pneumatiky sme odovzdali k preprave 16.12. čiže nasledujúci deň po prijatí objednávky. Vzhľadom k tomu, že u českého prepravcu sa jedna pneumatiky niekde zamotala, kompletnú zásielku doručili až na tretí pokus 3.1.
Pneucom -
- rychlost dodání, komunikace
- Výborná komunikace jak telefonická tak přes email. Včas doručeno.
Zboží nikde,komunikace žádná-pozor podvodníci,neplatit předem.
Ospravedlňujeme sa zákazníkovi za spôsobené problémy.
Internetový obchod s pneumatikami prevádzkujeme od roku 2008. Nikdy sme nepožadovali platbu predom.
Pneucom -
Obchod proběhl v pořádku, doporučuji. Děkuji.
Na heurece je uvedená cena dodávky 200kč, při nákupu v e-shopu je dodávka za 660kč.
- O žádné nevím
- Jednání
- Pneu vyrobené před víc jak rokem
- Vymáhají peníze
- Sprostý kurýr
SILNĚ NEDOPORUČUJI TENTO OBCHOD ! Jedná se o Slovenský obchod, nebo překup. Objednal jsem si pneumatiky, po obdržení emailu s fakturou přišel šok v částce v eurech v hodnotě korunách za pneumatiky, ihned jsem kontaktoval eshop abych neplatil pneumatiky v eurech což by bylo skoro jako za celé auto na které pneumatiky jsou. Obchod se omluvila že IT opraví zasílání faktur v korunách. OK. Pneu mi asi po týdnu dovezl kurýr, dost oprsklý a sprostý kurýr který mi pneumatiky doslova vyházel z dodávky na ulici ! Po kontrole pneumatik při převzetí, konkrétně datum výroby ( DOT ) jsem zjistil že pneumatiky jsou vyrobené na začátku roku 2021 ! Pneu jsem objednával pro upřesnění koncem října 2022 ! Ihned jsem odmítl převzít pneumatiky že jsem si objednal nové pneumatiky a ne přes rok staré, ani nebylo nikde u produktu v eshopu psáno že jsou vyrobené 2021, to bych neobjednával. Kurýr mi skoro sprostě vynadal, na co si jako hraju a že dneska neseženu nikde nové pneumatiky a podobné chytré věci, nakonec opět pneumatiky naházel zpět do dodavky a odjel. Za pár dní volal pán z eshopu, proč jsem nepřevzal pneumatiky, celou věc jsem mu objasnil, že jsem si objednal nové pneumatiky a ne přes rok staré a že u zimních pneu je to dost důležité, něco si Slovensky zamumlal a položil telefonu, hned druhý den, tj. dnes mi přišel email abych zaplatil dopravu v hodnotě přes 600Kc protože jsem zasilku nepřevzal, pokud nezaplatím předají k soudu a budu platit mnohem víc ! NEDOPORUČUJI, NEAKUPOVAT U TOHOTO POCHYBNÉHO ESHOPU
Ospravedlňujeme sa zákazníkovi za spôsobené problémy.
Na začiatok vysvetlenie s " oprsklým a sprostým kurýrom " sú to problémy českej špedičnej firmy a českého kuriéra za čo naša slovenská firma nemôže, napriek tomu sa za jeho správanie ospravedlňujeme.
Chybu so zobrazením Eur/Kč sme už vyriešili.
Pneumatiky, ktoré zákazník neprevzal mali DOT 3721 ale myslím, že zákazník vôbec nevie, čo tie čísla znamenajú ak píše, že pneumatiky boli vyrobené " začátkem roku 2021 ! "
A k veku pneumatík: ako " správny obchodník s pneumatikami " mali by ste vedieť, že pneumatiky pokiaľ sú správne skladované ( čo je samozrejme v našich skladoch a skladoch výrobcu zabezpečené ) nestarnú a všetci výrobcovia pneumatík garantujú nezmenené jazdné vlastnosti do 2 až 5 rokov od dátumu výroby, a ak sa v tom nevyznáte dobre si to naštudujte.
To že boli pneumatiky vyrobené v roku 2021 sme zohľadnili tým, že pneumatiky boli označené ako " výpredaj " a adekvátne k tomu bola prispôsobená ( znížená ) cena.
Čo sa týka vyúčtovania prepravných nákladov objednávka bola realizovaná na firmu, takže na vyúčtovanie prepravných nákladov máme nárok, pretože žiadny dôvod na neprevzatie pneumatík neexistoval, ale to už zákazník pochopil, pretože nám požadovanú sumu zaplatil.
Pneucom