- Odstoupil jsem od smlouvy a v tu chvili prestali reagovat
- Penize nevratila firma v terminu,ktery maji na svem webu
Dokud objednavate,jsou komunikativni a mili,ale jak jednou zrusite,obrat o 180°
Reakce obchodu pneu-kvalitne.cz
Dobrý den pane Jenišovský,
děkujeme za Vaši recenzi, ale musíme podotknout že není tak úplně pravdivá jak píšete a musíme na ní tedy reagovat.
Odstoupení od kupní smlouvy Vámi bylo zasláno 21.12.2020. Dne 23.12 jsme Vás informovali že od 24.12. 2020 do 3.1.2021 je eshop zavřen a nikdo zde nebude, Vámi zaslané pneumatiky tedy převzal vedlejší autoservis, který nám zboží předal až po novém roce, peníze Vám tedy budou vráceny ve standardním termínu 14 dnů a to od prevzetí zboží námi tedy 4.1.2021. Prosíme tedy o vyčkání, z naší strany určitě nedochází k žádnému otočení či obratu o 180°, vždy se snažíme řešit situaci co nejdříve.
Toho jste si mohl všimnout i po vytvoření objendávky, která byla vytvořena 8.12.2020 ve 22:28, objednávku jsme tedy dne 9.12.2020 zpracovali a již 12.12.2020 jste měl pneumatiky v pořádku u sebe doma.
Děkujeme za pochopení s pozdravem tým pneu-kvalitne.cz -
- Komunikace
- Spolupráce s dopravcem WeDo
- Personál
Trochu bych změnil postup při vydání zboží. Ocenil bych zboží před úhradou faktury skontrolovat.
Rovněž je příjemnost obsluhy na býdné úrovni.
Shrnutí: Objednávka a dodání proběhlo standardně. Kvůli lidem v obchodě mám pochybnost opakovaného nákupu. -
- Pneu byly podle dot staré
Obchod jako takový funguje, ale mají špatnou přepravní službu.
WEIDO . Špatná komunikace a zboží mi přivezli za týden. -
Dlouhá doba vyřízení objednávky a předání dopravci.
Den objednávky by mělo být předáno dopravci pro spokojenost zákazníka a né čekat 3 dny na předání dopravci.
Mám pneuservis ale jste pomalý. -
Poslali 2 roky staré pneu bez jakéhokoliv upozornění
Byly dodány pneumatiky s rozdílným datem výroby, jedna pneumatika byla starší
Po dvoch tyzdnoch pisem na kontaktny meil aby som zistil co je s mojou objednavkou, nikto neodpisal. Na druhy den volam, dozviem sa ze take cislo objednavky nevidi, ze urcite nie je spravne a ze sa spyta kolegu a za chvilu mi zavola. Nikto nevola, volam za 4 hodiny zas. Zdvihne to druhy clovek, moju objednavku vidi ale nevie co s nou je, takze sa ide spytat kolegu a ze za chvilu mi zavola. Nikto nevola. Na druhy den volam zas. Zdvihne nejaka slecna, moju objednavku zas nevidi, tak sa ide spytat kolegu. Konecne mam odpoved - eshop (.sk) vraj len testuju a "vychytavaju muchy", takze objednavky sa sice potvrdzuju ale nevybavuju. Pytam sa teda ci si mam pneu objednat inde, odpoved - ano.
- Skladem neznamená skladem
- Objednané zboží mezitím neprodají někomu jinému
Informace "skladem" je v tomto případě nadmíru zavádějící protože se jedná o jejich centrální sklad v Praze, nikoliv v Brně. Zákazník si pak mylně myslí, že mají zboží u sebe na skladě na výdejně, což ale nemají. Na jejich stránkách je všude uvedeno Brno, jako kontaktní údaj i jako výdejna.
V pátek jsem si jsem šel koupit 2ks zimních pneumatik, věděl jsem, že mají e-shop, ale poté co jsem u nich na stránkách viděl svítit "Skladem 5ks" jsem si řekl, že se k nim na výdejnu rovnou stavím a gumy vyzvednu osobně. Přišel jsem na recepci a se slečnou vyřídil objednávku, na konci objednávky mi bylo řečeno že gumy budou k dispozici v pondělí, protože skladem znamená centrální sklad v Praze a ne v Brně, nedá se nic dělat, počkám tedy do pondělí. V pondělí mi přišla SMS zpráva začínající "Dobrý den, bohužel se s Vámi nemůžeme spojit telefonicky..." chtěl bych podotknout že telefon jsem měl celý den u sebe a nikdo z Pneu-kvalitně se ani nepokoušel mi zavolat. Ve zprávě se dále psalo, že gumy jsou z roku 2018, což by nebyl problém. Zde vznikla i moje chyba, kdy jsem zprávu nepřečetl do konce, protože tam následně stálo že pokud i přesto pneumatiky chci, tak se s nimi mám telefonicky spojit a potvrdit objednávku. Den na to (úterý) mi přišla opět ta stejná zpráva, kterou jsem již přečetl celou a obratem zavolal s tím, že o gumy mám stále zájem. V telefonu mi bylo sděleno že se gumy již prodali a že zbývá pouze 1ks. Měl jsem za to že pokud vytvořím objednávku tak by snad měla být nějakou dobu držena rezervace na objednané zboží a ne, že udělám objednávku zavolám o den později než co mi přijde zpráva a oni mezitím 4 z 5 kusů ze skladu prodají...
PS: V ten samý den jsem pneumatiky objednal z Alzy (ano, z Alzy). Zboží měli skladem (opravdu skladem) a došlo hned druhý den. -
- Ceny
- Komunikace
- Chaos v objednávkách
Podle potvrzovacího emailu mělo zboží dorazit do tří pracovních dnů. Po čtyřech pracovních dnech kdy jsem ani nebyl kontaktován dopravcem jsem se telefonicky informoval na stav objednávky. Bylo mi sděleno že se na objednávku podívají a ozvou se mi za 10 minut zpátky. Po hodině mě čekání přestalo bavit a volal jsem znovu. Pán se mi zmateně snažil vysvětlit že nemají záznam o tom, že by objednávka opustila jejich sklad a že čeká na kamerový záznam od dopravce ale že do hodiny se mi určitě ozve. Po třech dnech čekání na telefonát znenadání pneu dorazili. Gumy jsou letošní a vypadají v pořádku.
Vyhlídl jsme si pneumatiky. Na webu měli ten stejný typ z roku 2015 a 2020. Ten z 2015 byl levnější o 4000 Kč. Koupil jsme si ty dražší z 2020. Už po objednávce jsem tam volal, abych si potvrdil, že mi je tam podrží o den déle než je doba pro vyzvednutí. Pán na telefonu byl neochotný a řekl mně, že mně to nemůže garantovat. Asi byl problém zavolat do skladu a dát instrukci, ať na ty pneumatiky dají štítek, že si je vyzvednu o den později. Ok. Zařídil jsem si to, i přes to, že to bylo výrazně složitější. Pneu jsem si vyzvedl, ale servisu mně řekli, že to jsou pneumatiky z roku 2015. Prodejce tvrdil, že pět let staré jsou jako nové. V tom však není ta pointa. Zaplatil jsem za pneu z roku 2020, nikoliv z roku 2015. Šel jsem je teda vrátit. Peníze mně vrátili a omluvili se, ale byla to pro mě nepříjemnost, protože jsem musel znovu objednat servis, objednat jinde pneumatiky, čekat na dopravce... atd.
- Pneumatiky nebyly zabaleny a došly v dosti podrápaném stavu, boky pneumatik vypadají, jako by už minimálně 10 let jezdily. Způsobeno nepochybně dopravou. Stačilo by tak málo - zabalit do strečové fólie např. Pokud si objednávám 4 gumy za 16 tis. očekávám, že mi dojdou ve 100% stavu.
Objednal jsem sadu 4 ks pneumatik.
Došly tři ks vyrobené ve 28.týdnu r.2020 a jedna v 19.týdnu r.2019.
Ta jedna byla na bocích odřená jako by se vláčela po zemi.Něměl jsem chuť reklamovat a platit další peníze za dopravu. -
To co je skladem skutečně skladem není. Zboží mělo být tentýž den, nakonec mělo být následující den a nakonec to bylo až 3 den, ale to už jsem objednávku zrušil. Překvapilo mne to, předchozí zkušenosti s eshopem byly výborné.
- Modelátor litých kol
- Komunikace ze strany obchodu (dlouhá odezva na poptávku / dotazy)
- Termín doručení (opětovně nesplněn, nekomunikován reálný termín)
- mozna pro nekoho cena
- stari pneumatik
objednal jsem 4 zimni pneu, osobne jsem si vyzvednul a dovezl domu a tam zjisil ze 2 z nich jsou vyrobeny letos v lete ale ty dalsi 2 byly vyrobeny pred rokem, tedy jsou rok stare coz me dost nastvalo, nicmene jsem nemel silu tam znovu jezdit a pneu reklamovat, proste uz tam nic nekoupim
POPLETLI ROZMĚR
- Bohužel musím napsat nevýhody. V neděli objednáno, v pondělí přišel email, že do 3 dnů bude zásilka doručena. Ve středu mi volali z Intime, že mají pouze dvě ze čtyř pneumatik ( protože je posílají jako dva balíky), tak jsem jim řekla, že to nepřevezmu. Budou prý dohledávat. V pátek žádná zpráva, napsala jsem na Intime a Pneu kvalitně. Oba se ozvali až v úterý :-( Počítala jsem s platbou kartou a řidič mi říkal, že nemá terminál, že to nepůjde. Musela jsem odjet z práce a jít vybrat peníze (1 hodina napracování) a email od Pneu kvalitně ani nekomentuji. V tomto případě bych možná očekávala alespoň jako omluvu bonus, ale to se nenosí. Za mě z tohoto důvodu nedoporučuji a nikdy zde již nenakoupím.
Nemožnost platit kartou při převzetí, i když byla u objednávání nabízena. Doručení od objednávky za týden s komplikacemi. Obchod nedoporučuji. Sežeňte si jiného přepravce a svižněji komunikujte se zákazníkem, který u Vás vybral zboží za skoro 10 000 Kč.
Reakce obchodu pneu-kvalitne.cz
Vaši objednávku jste vytvořila dne 11.10.2020 ve večerních hodinách, tedy objednávka byla zpracována ihned následující den 12.10 a předána následně dopravní společnosti Intime.
Bohužel na dopravní společnosti Intime vznikla chyba, kdy byl přesměrován jeden z Vašich balíku pneumatik na jiné depo a balík se musel následně dohledávat. Na tuto chybu jste ná upozornila dne 16.10 emailovou komunikací v cca 13:30. Odpověď našeho kolegy, který řeší takové situace pokud vůbec nastanou, jste dostala ten stejný den v cca 15 hod. Byla jste informována, že jsme již kontaktovali dopravní společnost Intime, a že se snažíme situaci řešit, což se našim pracovníkem ihned stalo a ještě ten den kontaktoval dopravní společnost Intime ohledně ztráty balíku.
Bohužel odpověď jsme od dopravní společnosti dostali až dne 20.10.2020 kdy zásilka byla již doručována, tedy dříve jsme informaci od společnosti Intime neobdrželi, tudíž jsme nemohli informovat o stavu ztráty Vašeho balíku. Z naší strany jsme udělali maximum pro zjištění a nápravu vzniklé situace. Mrzí nás tedy, že nejste se službami naší společnosti zcela spokojena, ale vždy se snažíme udělat maximum pro to, aby zákazník obdržel své zboží co nejdříve a problémy se ztrátami balíku řešíme okamžitě. Pak je jen v rukou dopravních společností, jak jsou schopni reagovat a bohužel ve vypjaté době, která nyní panuje a zároveň přetížení zásilkových služeb není vždy zcela jednoduché takové problémy řešit z minuty na minutu.
Vaše pneumatiky byly doručeny 20.10.2020. Víme, že chybou dopravní společnosti vznikl problém s termínem dodání, tedy i Vám vznikly komplikace ohledně přezutí vozu v určitém termínu za což se velice omlouváme, z naší strany však vše proběhlo dle běžných postupů a náš kolega řešil celou situaci velice profesionálně a udělal maximum, aby byl balík co nejdříve u Vás.
Věříme i tak, že budete s pneumatikami Michelin od nás spokojená a přejeme spoustu dobrých a bezpečných kilometrů. Za obchod pneu-kvalitně.cz. Jiří Jurman -
- Zajímavé ceny
- Doklad vystaven jinou společností, než je uvedena v obchodních podmínkách eshopu
Doklad vystaven jinou společností, než je uvedena v obchodních podmínkách eshopu - objednáno u jedné společnosti, dodáno jinou - po dotazu na tento nesoulad mi bylo sděleno, že to je běžné. Žádal jsem o opravu dokladu, kterou odmítli provést a tak jsem objednávku zrušil. Jelikož kupuji pneu na firmu, tak do toho rizika nejdu. Možná za rok to bude zase na jinou firmu - ani tato není zase tak dlouho od založení.