- neumí si opravit emailovou adresu po upozornění a stále tím zasílá maily cizí osobě
Reakce obchodu pneu-bednarek
děkujeme za Vaši recenzi. Bohužel když v objednávce zadáte chybný mail, tak Vám mail nedorazí.
Po tel. hovoru jsme email dle Vašeho požadavku upravili, a žádné další emaily se už neodesílali.
Věřím, že když si příště dáte pozor při zadávání údajů, tak další objednávky již budou bezproblémové.
Lukáš Bednárek -
- Doprava
Obchod vcelku v pohodě,ale WEDO doprava katastrofa.Doručení na třikrát a nakonec balík nechali 20km od doručovací adresy a dojeďte si pro něj.
- zakoupené pneu bylo staršího data bez avíza na stránkách
Pneu objednané 02/2024 byly staršího výrobního data (z r. 2022). Tohle bylo bez avíza na stránkách prodejce. Po upozornění prodejce na tuto skutečnost, prodejce zmiňované považuje za v pořádku. Žádná omluva nebo sleva.
- komunikace
- blízko bydliště
- Objednané zboží nemám
- Obchod nebyl otevřený
Měl jsem objednané pneumatiky a datum vyzvednutí 27.12.2023 mezi 8-10 ráno, i když měli mezi svátky otvirací dobu 8-12 hodin tak na odběrném místě nikdo nebyl čekal jsem od 8 hodiny do 9 hodiny a pak jsem odjel,je to moje druhá objednávka v tomto obchodě a první byla bez problémů, ta druhá není vyřízena budu tuto objednávku stornovat.
Vážený zákazníku,
omlouváme se za způsobené komplikace, bohužel kvůli poruše vozidla nebylo možné otevřít prodejnu v avizovaném čase,
děkuji za pochopení, Lukáš Bednárek -
- Chyba na straně dodavatele.levá rika neví co dělá pravá
Třeba názor poupravím,ale zatím špatná zkušenost. Přesto,že mi přišlo potvrzení o zaplacení převodem na účet, zásilková služba chtěla zaplatit ještě jednou hotově. Trochu skandál. Pneu vráceny a uvidíme co bude dál.
Doufám ,že o peníze nepřijdu.Jinak obchod zatím komunikuje -
- vadné zboží
dodali prasklou pneumatiku podle pneuservisu, který ji montoval byla pneumatika již použitá, standardní reklamaci kvůli dalším nákladům a nutnosti obout zimní v termínu jsem vzdal, dodavatel neprojevil žádnou vstřícnost ke slevě za vadné zboží. Nikdy více!!!
Vážený zákazníku,
děkujeme za recenzi na kterou však musíme reagovat. Snažili jsme se k vyřešní této situace udělat maximum. Pneu byla nová a nepoužitá. To že Vám ji mohli v servise při přezouvání poškodit, jste vůbec nebral v potaz, samozřejmě mohlo jít také o výrobní vadu, či poškození při přepravě, ale bez toho aniž byste pneumatiku reklamoval, tak nelze jasně určit závadu, pokud opravdu nějaká vůbec je.
Rozhodl jste se pneumatiku nereklamovat a jen se dožadoval nepřiměřené slevy za použití výhružky. Nabízeli jsme Vám, že pneumatiku zdarma vyzvedneme kurýrem a při uznané reklamaci vše budeme kompenzovat, dalo se vše vyřešit k vaší spokojenosti, jenže jste se rozhodl jinak.
s pozdravem Lukáš Bednárek -
Objednávka stornována obchodem bez žádného kontaktu a pokusu najít nějaké řešení. Uvedený důvod storna byla nedostupnost objednaných pneu, ačkoli v době objednávky web ukazoval 1ks skladem a další 4 v externím skladu. Za mě tedy tento eshop nikdy víc.