- vše
www.slouzime.cz
www.sleva-hned.cz
http://www.hyperslevy.cz/cela-cr/14-11-2012-chladici-podlozka-pod-notebook-led/diskuze/#diskuze -
- www.svetprodeje.cz další jeho akce
pozor pozor
- Pan Tvrdík už koukám neví coby. Tak si ještě založil e-shop. sleva-hned.cz !!!NENAKUPOVAT!!! Nebýt objednávky přes hypersleva tak jsem přišel o 600 korun
NEDOPORUČUJI!!!
- pan Tvrdík zlikvidoval další firmu www.i-pribram.cz kde podvodně vybral peníze od lidí na reklamu, která se nikdy nekonala a peníze nám už asi nikdy nevrátí.
- A ještě má tu drzost nám nabízet další produkty - vodu do naší kanceláře, tentokráte pod hlavičkou Ozone Products and technologies s.r.o. a Watercooler System s.r.o.
V téhle zemi bych už asi spravedlnost nečekala lidičky.
- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZOR POZO POZOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pan Tvrdík spolupracuje s panem ***, taktéž pozor na oba. Jsou to podvodníci nejvyšší kategorie. Vzali si rezervaci na nemovitost a nic se nedělo. Oba neberou telefonu a nereagují. Společnost zanikla. Dluží nám 20.000,-. Naslibujou hory doly.
vyhnot se jim velkým obloukem, nejraděj bych žádnou hvězdičku nedala, ale bez toho se příspěvek neobjeví
Prosím nenechte se od nich již okrádat -
Jak lze snadno ověřit, pan Tvrdík nemá živnostenské oprávnění. Tak pozor, ať nenaletíte!
- Lukowski - Typlte, ty hrdino pomlouvat skrytě umíš ale pořádně hrát divadlo Ti moc nejde. Já bych Ti nechět prodávat ani rohlík.
Pozor na Rypáky co akorát kritizují a sami nic neumí.
- S panem Tvrdíkem mám také jenom špatné zkušenosti. Ovšem v oboru realit. Bohužel zprostředkovával prodej domku, který jsem koupil. Jediné co předvedl byla totální neschopnost, a jedna lež za druhou.
Pozor na tohoto podvodníka!
My jsme rovnou poslali penize v hotovosti ,jelikoz nam bylo prislibeno dodani zbozi do tydne.Bohuzel jsme naleteli a pan podnikatel nam dluzi 16 700kc.od rijna lonskeho roku.Na takove lidi BIC A HUL!!!!!!
- To je tak, když někomu dáte zálohu a dva roky ho nemůžete chytit. Policie pomáhá a chrání. Bohužel takovéto podnikavce.
POZOR!!