- měla jsem obavy z toho, že to nezvládnu, ale je to velmi jednoduché a výsledek je nad mé očekávání, i cena je fajn...
doporučuji, jednoduché a rychlé..
Jsem velmi spokojená obraz byl dárek který udělá radost děkuji.
rychlé dodání, kvalitně zabaleno, aby se zboží neznehodnotilo dopravou, nemám nic negativního
- Kvalita a rychlost dodání
Vše online, vše zadáno z pohodlí PC.
- Komunikace obchodu
- Přišla špatná sada samolepek
- Mezi samolepkami lesní zvířátka je tuleň
Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.
Dobrý den přeji, omlouváme se za vzniklou situaci. Stačí poslat reklamaci a pošleme nové nálepky. Zákaznický servis Plotbase
- Naprosto bleskurychlé zpracování a expedice
- Výborná komunikace
Našel jsem si svého černého koně mezi dodavateli reklamních předmětů, obrazů tištěných na plátno apod. Garantují doručení v normálním režimu 4 dny a reálně vyexpedují do max. 48 hodin.
- Super rychlé
- Kvalitní tisk
- Dostatečnně zabalené
- Možná jen to, že by mohly obrazy chodit v kartónu.
- Super komunikace, rychle dodání, kvalitní zboží. Velká spokojenost! Urcite v budoucnu využiji znovu.
Rychlá realizace, výborná komunikace, zpracování zboží ve výborné kvalitě.
Přesnost, rychlost, profesionální přístup a skvělá práce.
Rychlá komunikace a vyřízeni objednávky.Zboží dorazilo v pořádku ,super.Žádné zápory nemám.
- Špatná kvalita tiskové reprodukce na plátno - černá je šedivá, nevýrazné, plátno ve velkém formátu je nepoužitelné
Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.
Dobrý den přeji, mrzí nás vzniklá situace, obraz Vám vytiskneme ještě jednou, stačí poslat reklamaci. Zřejmě došlo k chybě v pracovním postupu, jelikož všechny tiskárny jsou pravidelně kalibrovány. S pozdravem Zákaznický servis Plotbase
Dobrá kvalita potištěných pláten, jednoduchý editor
- Vše perfektní, obraz předčil očekávání. Fotografie na plátně vypadá kvalitně, jako obraz.
- Navíc před Vánoci rychle a pohodlně.
- Skvělá komunikace
- Rychlost dodání
- Kvalitní provedení
- Nekvalitní
Nekvalitní a ořízlé fotky neshodují se předlohou
Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.
Dobrý den přeji, děkujeme za recenzi, mrzí nás, že jste nebyla spokojena. Bohužel neevidujeme od Vás žádnou reklamaci, takže jsme neměli jak zareagovat. Co se týče výřezu fotky, tak ten si zákazník nastavuje sám v našem online editoru, čili je vidět, jak bude obraz vypadat. Následně lze i v košíku zkontrolovat náhled obrazu.
V případě pochybení nám prosím pošlete reklamaci na mail, rádi ji vyřídíme. Hezký den. Plotbase -
Rychle zpracování, kvalitní zabaleni, vhodný darek...