milá komunikace, rychlá expedice, nemám si na co stěžovat, všem doporučuji, dobré ceny
- PŘEHLEDNOST,ŠIROKÝ SORTIMENT
- NEVÍM O NIČEM
SPOKOJENOST
- velký výběr zboží a kamenná prodejna s možností vyzvednutí e-shopu v Praze
Doporučuji, jednání bylo rychlé a flexibilní s možností dokoupení dalšího zboží na prodejně.
- Rychlost dodání,
- Sehnala jsem tam přesně ten produkt,
- který jsem potřebovala, ne alternativu- jako jinde.
Perfektní
- dobrý výběr
- rozumná cena
- trochu pomaleji dodané, než u konkurence
- Nabízí dioptrické plavecké brýle za velmi rozumné ceny.
- na žádné jsme nepřišli
Nákup byl rychle vyřízený, obchod dobře komunikoval, prodávající na pobočce moc milý. Zboží je používáno, je plně funkční a kvalitní.
- Velmi slušný výběr
doporučuji ostatním
- Skvělá cena
obchod mne na internetu hned zaujal
+++++ VELICE DOPORUČUJI!!!!
KVALITNÍ ZBOŽÍ+ RYCHLÉ DODÁNÍ= ŽÁDNÉ KOMPLIKACE!!! -
- Některé zboží není skladem
Jsem spokojena, i komunikace obchodu, hned mi volala paní, prostě doporučuji
- Odběrní místo v Praze
- -Jsem jen plavec a pro me ucelena nabidka potreb pro plavani na jednom miste ve vybornych cenach i kvalite.
- -Vydejni misto nebo pobocka v Ostrava pro Moravskoslezsky kraj. Do toho bych sel.
-Cast plavecke ustroje nebyla ihned skladem tak mi pan prodavajici osobne zavolal a poslal zbozi vyssiho levelu ve stejne cene coz se v CR nevidi.
-Vyborny eshop,vse probehlo korektne i pri platbe predem prevodem.Vzdy se budu vracet a dekuji vse OK. Doporucuji! -
- příplatek za dobírku.
Reakce obchodu Plavání-potápění
ceník dopravy je účtován dle podmínek našich smluvních dopravců. Pokud si objednáte zboží na dobírku je účtována cena za dopravu a doběrečné. Je to standartní u všech dopravců. Při bezhotovostní platbě platíte pouze cenu za přepravu zásilky.
S pozdravem -
- Dosť široký sortiment
- Pre slovenských zákazníkov na stránke pri objednaní tam chýba kolonka na dobierku,alebo donáška kuriérom,inak všetko perfektne prehľadné.
Široký výber tovaru,perfektná komunikácia,jednoznačne doporučujem.
- aktualizace co je skladem.Položka co skladem je,tak se teprve objedná.To se mi stalo,ale hlavu si s tím nelámu.Hlavně že to přišlo.
velký výběr zboží,rychlá komunikace s prodejcem v případě nejasností,rychlá dodávka zboží(když už teda mají naskladněno) a zboží přišlo v bezvadném stavu.
Reakce obchodu Plavání-potápění
děkujeme za recenzi. Na přelomu srpna a září budeme mít spuštěné nové stránky a dojde k propojení internetového obchodu se sklady, takže bychom se měli vyvarovat toho, že některé položky nejsou aktuální.
S pozdravem -
- velký výběr zboží na plavání
- pružnost
- dobrý sortiment
- více kusů jednotlivého zboží na skladě, aby nemuselo docházet k delšímu čekání na dodávku
spokojenost s hledaným zbožím (ne každý nabízí co je třeba)
Nemohou uvést konkrétní situaci (snadno zneužitelné), ale nikdy v životě jsem se nesetkala s tak obrovskou vstřícností a profesionalitou jako u tohoto obchodu. Ostatním zákazníkům nemohu nic jiného než vřele doporučit!!!!!!!
- ucelený sortiment
Delší dodací lhůta byla u zboží uvedena,tudíž jnsem s ní počítala.
- Skvělá a rychlá komunikace
Nejrychlejší komunikace a odeslání zboží doslova obratem!