- rychlost dodávky
Reakce obchodu PKV PLUS
Moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení. Budeme se těšit na další Vaši objednávku. Za tým PKV PLUS - Lucie Michálková ([email protected])
- Rychlý, vstřícný, laskavý
Reakce obchodu PKV PLUS
Moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s nabízenými službami. Budeme se těšit na další Vaši objednávku. Za tým PKV PLUS - Lucie Michálková ([email protected])
naprosto bez problému
- Přehledny web, rychlé dodání
Reakce obchodu PKV PLUS
Moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení objednávky a s cenami na našem e-shopu. Budeme se těšit na další Vaši objednávku. Za tým PKV PLUS - Lucie Michálková ([email protected])
Mají velký výběr, dokážou poradit.
- Rychlost dodání
- Nabídka řezání trubky, jiní dodávají pouze 6m kus
- Rychlost dodání
- Rychlost odeslání, komunikace
Reakce obchodu PKV PLUS
Dobře zabaleno k přepravě.
Reakce obchodu PKV PLUS
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit na další Vaši objednávku. Za tým PKV PLUS - Lucie Michálková ([email protected])
- Sortiment, který se hůře shání
- Slušné ceny
Dobrá cena
Reakce obchodu PKV PLUS
- Rychlé dodání objednávky.
Dobře jsem nakoupil vše na kanalizaci.
- poměrné drahé dopravné
Reakce obchodu PKV PLUS
Dobrý den, bohužel cena dopravy u větších položek se odvíjí od vzdálenosti (kam se zboží zasílá), a také od hmotnosti daného zboží. Někdy bohužel cena vychází nepříznivě např. vzhledem k vysoké váze zboží. Za tým PKV PLUS - Lucie Michálková
- Pohotové a vstřícné jednání včetně rady s technickými dotazy.
Celková spokojenost.
- Dobre ceny
Reakce obchodu PKV PLUS
- Vynikající dodání, rychlé, spolehlivé - do dvou pracovních dnů.
- Rychlé doručení
- Rychlost dodání.