Super servis
- Šíře sortimentu
- Rychlost jednání, okamžitá emailová komunikace i ve večerních hodinách
- Rychlost dodání
- ------
Okamžitá reakce obchodníka. V pondělí v pozdní odpoledne objednáno, ve středu ráno dodáno.
- Plný sortiment skladem
- dobrá cena, rychlost prodeje
- dobré ceny , rychlost dodání a perfektní komunikace
vše v pořádku
- Bylo by vhodné dostupnost zboží pravidelně aktualizovat.Stalo se mi již podruhé, že zboží je v nabídce uvedeno skladem, ale skladem není.
Reakce obchodu PKV PLUS
Dobrý den. Dle našich záznamů jste si objednal 19.7. 2022 šachtovou rouru, 2 poklopy a přesuvku 400. Kromě přesuvek 400, které si objednal před Vámi jiný zákazník a do systému se objednávky zapisují co hodinu Vám ostatní zboží po telefonické bylo odesláno 20.7.2022 na Vaší adresu a zásilka byla předána 21.7.2022. Omlouváme se za nastalou situaci.
za kolektiv pracovníků firmy PKV PLUS - Petr Hlávka -
- Ochota
- Komunikace vinikající
- Ceny na Eshopu odpovídají objednávce i stav zboží skladem, což není dnes všude zvykem: obvolal jsem 5 eshopu, klamali ze je skladem a za nizkou cenu, realita pak byla jinde...příště určitě zas z této firmy...
Rychlé jednání,příznivá cena
- Ústretovosť pri telefonickom kontakte
vše ok
- Odborné poradenstvi
Pan Blazek ochotně poradil a promptně zboží odeslal.
Před zakoupením jsem potřeboval zvolené řešení prokonzultovat se specialistou. Zde velice oceňuji přístup prodejce, telefonicky jsme se spojili a vše probrali a následně mi bylo doporučeno vhodné řešení.
- Ceny
O žádné nevím
Rychlé doručení, bez problémů...
odezva
Rychlost
- rychlost, sortiment
- drahá doprava
- Zboží přišlo po objednání do tří dnů
Perfektní domluva a skvělá komunikace a rychlé dodání. Nejlepší cena nádrže s dopravou zdarma. Moc děkuji