v této době jsem byl překvapen že nabízíte zboží na internetu, které se dávno nevyrábí a není k dispozici.
Spolupracovali jsme s Vámi více jak 7 let. -
- neaktuální nabídka produktů
- prodejna v centru
- maly vyber piv
- obsluha prodejny ochotna, jako kudla v zadech, sud si musite do auta tahat sami i kdyz na to maji rudlu
- Poloha, pro ty kterym vyhovuje jeho poloha...
- Oteviraci doba. Pronajem pipy se plati i za dny kdy ma obchod zavreno a neni mozne pipu vratit. Navic se plati za kazdy zapocteny den. Zapujceni na vecer- automaticky platite 2dny. Pak zjistite ze leckde poridite levneji... navic me chtel pan pri vraceni jeste osidit o 200kc. Pry se spletl...
Dobre si spocitejte kolik budete platit. Cena pronajmu na den vypada nizka, ale ve vysledku muze byt nesmyslne draha. Pozot na vraceni penez a na ohromnou diru po chBejicim kanalu pred prodejnou...
Reakce obchodu Pivní Maják
Vážený pane, je zcela běžné, aby automatické výpočty mohli fungovat, že se počítá každý započatý den. Můžeme Vám na Vaše přání počítat všechny dny jako jednorázovou sazbu, která je úměrná za dobu zapůjčení (bude stejná ,jako cena kterou jste zaplatil) ,čištění a sanitaci po každém použití. Pokud vím, s cenou jste navíc při objednávce souhlasil. ZADARMO opravdu tyto služby poskytovat nelze!
Prodavač Vás rozhodně ošidit nechtěl, přišel na to dříve než Vám peníze vrátil. Osobně jsem posuzoval kamerový záznam. Šlo pouze o chybu za kterou se Vám ihned omluvil.
Kanál není před prodejnou a prostor kde se nachází není majetkem naší společnosti, ale českých drah. Na tuto skutečnost je neustále upozorňujeme.
Rumler Jiří (majitel společnosti) -
- Zboží bylo zakoupeno za určitou cenu (přes eshop) během následujícího dne mi volal pracovník se sdělením, že cena dopravy nebude 200,-Kč, ale 300,-Kč, protože se nejedná o právnickou osobu (restaurace), ale fyzickou... Proč?
Reakce obchodu Pivní Maják
Dobrý den, cena dopravy je určena dle ceníku, který naleznete na stránkách Pivního Majáku. Při vytvoření objednávky jste odsouhlasil informace o poštovném a balném: "Doprava Pivní Maják - Konečná cena dopravy se může lišit v závislosti na množství odebraného zboží a počtu najetých kilometrů (např. po Praze 200,-Kč a mimo Prahu 16,-Kč/km). Bude upřesněna e-mailem. - Cena je orientační 200,00 Kč" Dle této informace o poštovném a balném jsme Vás informovali o výši ceny za dopravu. Tým Pivního Majáku
- web
- lidi- zaměstnanci
objednal jsem si vychlazený sud,sud byl možná chlazen 1 hod, plech byl studený, obsah teplý a naražený sud se těžko reklamuje a teplé pivo strašně pije!! =zkažená zábava. díky!!
Reakce obchodu Pivní Maják
Dobrý den, omlouváme se za pochybení našeho pracovníka na výdeji, který omylem vydal sud z kratší dobou nachlazení. Věříme, že se tato událost v budoucnu nebude opakovat. Děkujeme Tým Pivního Majáku
- Tento druh vína jsem jinde nenašel.
- Při platbě předem obchod reaguje až na telefonické upozornění.
Objednané lahve s vínem dorazily. Jedna byla kvůli nedostatečnému balení rozbitá (naštěstí díky igelitovému obalu nic nevyteklo). Zboží nevracím, protože náklady vracení jsou větší než ztráta na zboží.
Objednal jsem zboží (šenkýřka 1l) za 99Kč a když jsem po 8 dnech šel vyzvednout zboží,tak po mne chtěli 139Kč. Neměli ani tolik slušnosti dát zprávu o změně ceny. Je to fér zvednout cenu o 40% a nedat nic vědět.Jestli chcete překvápko,vřele doporučuji.
Reakce obchodu Pivní Maják
Dobrý den, velice se omlouváme za špatné vyřízení objednávky. Došlo k pochybení z naší strany, rádi bychom vám tuto nesrovnalost chtěli vynahradit. Budeme Vás telefonicky kontaktovat z důvodu řešení kompenzace. Děkujeme Tým Pivní Maják
- Objednal jsem si také službu vychlazení sudu (3 dny předem). Sud ale nicméně nebyl dobře vychlazen, obal byl chladný ale pivo v něm bylo dost teplé (cca 20 stupňů). Podle všeho nedali sud chladit v dostatečném předstihu.
Reakce obchodu Pivní Maják
Dobrý den, omlouvám se za pochybení našeho pracovníka na výdeji, který omylem vydal sudu z kratší dobou nachlazení. Věříme, že se tato událost v budoucnu nebude opakovat. Děkujeme Tým Pivního Majáku
- Email na potvrzení nepřišel, ani jsem nevěděl, zda je zboží objednáno a druhý den mi zde zastavili s pivem. Samozřejmě že jsem nebyl připraven vyplatit přes 20 tisic, když mi nepřišlo potvrzení.
- Neochota personálu složit sudy, sud od jiného piva i když ze stejného pivovaru byl neskutečný problém a ještě mi nevrátili ani drobný. Příště si raději pro pivo zajedu.
Reakce obchodu Pivní Maják
objednávka ze dne 10.6.2015 byla v našem systému řádně přijata. Následující den v dopoledních hodinách byl odeslán potvrzují e-mail a objednávka byla zapsaná do rozvozového systému. Po telefonické domluvě se zákazníkem je možné, že e-mail skočil do SPAM schránky. Bohužel takovou situaci neumíme řešit.
Posádka s pivem je povinna složit pouze dovezené pivo na místo dohodnuté se zákazníkem.
Tým Pivního Majáku -
- objemné nákupy
- Zboží je zaprášené, a člověk pak zaprasený.