• Hledala jsem nějaký opravdový bavlněný krep, tak ten to teda je.

K objednávce vánočního povlečení jsem si dokoupila 5m metráže ( na závěsy ). Až u švadleny jsem zjistila, že v délce 4,20m je po celé délce kaz / vada materiálu cca 1cm široký . Nepochopím, proč není u prodeje metráže upozornění , že to není 1. kvalita , ale pravděpodobně doprodej zbytků. Ráda bych odeslala i foto kazu. Tady není možnost.

Reakce obchodu Písecké lůžkoviny

Vážená paní Jindro,
    děkujeme za Vaši recenzi a mrzí nás, že se dozvídáme o problému až z tohoto hodnocení a neobrátila jste se na náš e-shop a neposlala nám třeba foto vady látky. Každopádně jistě jste si všimla, že látka je přeložena na poloviční šířku a skládána po metrech jako leporelo, není možné ji tedy před odeslání v délce 5m roztáhnout a kontrolovat. Každopádně se ze stejného balíku látky šije povlečení a další výrobky, takže rozhodně nejde o II.jakost nebo doprodej zbytků. Ty prodáváme v jiné kategorii e-shopu. Pro vyřešení reklamace tedy prosím kontaktujte náš e-shop. Děkujeme

• Super komunikace
    • Kvalita látky
    • Rychle dodání
    • Žádná

Jsem velice spokojená. Cena je vyšší, bála jsem se co za ty peníze dostanu a musím říct, že jsem velmi spokojena a do budoucna si budu objednávat určitě z toho obchodu.

• Velký výběr
    • Výborná kvalita i design

• Krásné a kvalitní zboží, kupuji opakovaně a jsem velice spokojená.
    • O žádné nevím

Vždy velká spokojenost,rychlost dodání,kvalitní zboží.Určitě v budoucnu opět objednám a všem doporučuji.

• Spolehlivost

Chvíli jsem čekala na naskladnění, ale o všem jsem byla včas informována, takže to nevadilo.. povedení
    Povlečení z kvalitní bavlny

• Paráda vše

vše ok

Nádherné a kvalitní povlečení. Objednala jsem několik sad a jsem velmi spokojená. Rychlé dodání, všem doporučuji.

• rychlost doručení

• Hezke sedaky

• Nedokáži posoudit zatím,objednáno 2.12 a zatím nedorazilo nic.dnes je 10.12.2024

Vše super

• Dlouhý čas na dodání.

Naprostá spokojenost. Rychlé doručení. Určitě budu objednávat znovu.

Rychlé dodání a spokojenost

Vše proběhlo rychle, vše v pořádku, úhledně zabaleno.

• Všem vřele doporučuji
    • Žádnou nemám

Velice spokojená,písecké zboží bylo a stále je kvalitní,objednávka v krátké době vyřízena,všem vřele doporučuji