- strašně ochotný přístup
- krásně přehledný e-shop
- úžasné parfémy na praní
- milá a vstřícná komunikace, osobitý přístup
- dárečky k objednávce, které moc potěší
Velmi milé jednání, dokonalé parfémy na prádlo, budu se ráda vracet! Děkuji že jste ;)
Rychle vyřízeno.
Obchod doporucuji,zbozi mi prislo.
Bohuzel produkt ale vubec nevoni.Mam srovnani s jinymi firmami na parfemy do prani a krasne voni.Tady bohuzel fakt vubec.Docela me to zklamalo .Reakce obchodu Pinny
Dobrý den Dančo, mrzí mě, že Vám zaslaný parfém do praní nevoní. Pokud se nemýlím, objednala jste si parfém Laguna od Zenitu. Jeho intenzita není tak silná, jako například u italských parfémů. Bohužel, české parfémy do praní jsou teprve ve vývoji, nicméně jsou na rozdíl od těch italských, použitelné i pro vlastníky čističek odpadních vod. V případě parfému do praní je nutné jít cestou kompromisu, pokud chce zákazník eko variantu, musí počítat s tím, že to bude na úkor parfemace výrobku. Věřím, že Váš příští výběr bude dle Vašich představ, děkujeme za recenzi, I. Remešová - Pinny
- Milé a vstřícné jednání a nádherně voňavé zboží
Miluji vůni vypraného prádla, proto jsem si objednala vzorečky a na jejich základě pak větší balení. Olejíčky jsou fakt úžasné, stačí malinko a voní vše naprosto dokonale ;-) Ráda se budu vracet a velmi děkuji za milý dáreček.
- Velký výběr
- rychlé dodání
Rýchle dodanie a dobrá komunikácia. Doporučujem.
Úžasně milý a vstřícný přístup, ochota při řešení konkrétního požadavku, luxusní vůně, prostě nadstandard v dnešní době, moc oceňuji a doporučuji!!!
- velký výběr
- rychlé dodání
- bleskové dodání, skvělá komunikace, ráda doporučuji !
- k objednávce milý dáreček
- pěkné balení
100% spokojenost, doporučuji !
- sortiment, který potřebuji
Vše bez problému, rychlé dodání, dobře zabaleno, milý malý dáreček k objednávce, který se mi perfektně hodí na dovolenou (malý pytlík pracího mýdla - opravdu využiji).
- Vše v pořádku, rychlé doručení, parfémy na prádlo značky Horomia jsou pro mě TOP