- Nevyhovující komunikace ze strany obchodu
- Zakoupené boty byly zklamání - začaly se trhat po 4 měsících nošení a reklamaci prý uznat nelze
Reakce obchodu Pinguin-Shop.cz
na to jak dopadne reklamace nemáme jako obchod žádný vliv. Reklamované zboží zašleme výrobci nebo dodavateli a je na něm jak reklamaci vyhodnotí. Pokud uzná že reklamace není oprávněná (např. z důvodu nadměrného opotřebení), tak s tím nic nenaděláme.
Pinguin Shop Náchod -
- zboží bylo dodáno rychle
- Neochota vrátit zboží po uplynutí zákonné 14 denní lhůty i v případě zdravotní indispozice.
Reakce obchodu Pinguin-Shop.cz
Dobrý den, nebyl by problém to vrátit z důvody nemoci i déle, stačilo by alespoň napsat nebo zavolat a domluvit se s Námi.
Pěkný den
Pinguin Shop Náchod -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Nevýhoda nelze platit kartou Ebenefity v E shopu, ale na prodejně ano !!! Je to absolutní a absurdní nesmysl !!! Prej z důvodu navýšení ceny ze strany výdejce karty o 11%!!!
- Pak cenu kterou si domlivíte pře E shop, ale zpaltíte výše uvedenou kartou vám ale nedodrží , ale to vám sdělí zcela nesoriozně až při pltbě kartou!!! Z původní ceny 8.700,-kč vám oznámí cenu novou a to 10.900,-kč ..... podvod.
- Takže navýšení Eshopových cen k vůli platbě kartou Ebenefity online jejím zřizovatekĺem o 11% je špatně!!!!
- Ale když si obchod při platbě tou samou kartou na prodejně oproti Eshopovým cenám naůčtuje 14%, tak je to jako v nejlepším pořádku !!!
Mám od vás kopletní emailovou komunikaci s vašimi nabídkami, cenami a odpověďmi, a dva svědky ktreří byly přímo u telelfonických hovorů, takže hned po novém roce se se všemi podklady obracím na patřičné úřady ČOI atd.
Reakce obchodu Pinguin-Shop.cz
Mrzí nás, že jste nebyl spokojen s nákupem, přestože jsme jej po předchozí dohodě vyřídili způsobem, který jste sám navrhl:
- Benefitní kartou lze platit jen na terminále (nikoliv na eshopu) a to pouze za služby. Úhrady za zboží karta nepodporuje, umožnili jsme to jen zcela výjimečně, na Vaší žádost a za předem dohodnutých podmínek.
- Informovali jsme Vás, že poskytovatel benefitní karty si z každé úhrady strhne svou provizi. Navrhl jste ceny objednaného zboží o tuto provizi navýšit, přepočítali jsme je tedy podle Vašeho požadavku.
- Celkem jste nám za nákup uhradil částku 9.938 Kč (nikoliv 10.900 Kč). Dohodnuté smluvní ceny jsme konzultovali emailem a pak jste je Vašemu kolegovi, který pro zboží přijel na prodejnu, odsouhlasil před úhradou na terminále i telefonicky.
Radka Králová, PINGUIN OUTDOOR SHOP -
- Zabalení balíku
- Levné a celkem kvalitní výrobky
- Příšerná komunikace a arogantní chování
- Už u nich nikdy nenakoupím
- Přišlo jiné zboží než jsem si objednala. Stále čekám na vrácení peněz.
Nevýhoda.
Reakce obchodu Pinguin-Shop.cz
za vzniklou situaci se omlouváme. Musíme uznat že barva tkaniček byla neodpovídající. Chybu jsme již opravili téhož dne.
Jsme rádi, že vše se nakonec, na naše náklady, uvedlo do pořádku.
tým Pinguin Shop Náchod -
- Vědomě dodali jiné zboží, než jsem si objednal!
- Nejen že chyba nastala - budiž, to se stává - ale obchod není ochoten chybu řešit a nést za ni odpovědnost - přitom chyba nastala prokazatelně na straně obchodu!
- Ve výsledku tedy sice pochybil obchod, ale odskáču to já jako zákazník - vyhodil jsem svoje peníze a čas - a obchod si spokojeně užívá peněz které ze mě jakožto ze zákazníka vylákal. Fuj!!!
Nedoporučuji! Základem eshopu je dodat zboží, které si zákazník objedná. Tento eshop mi dodal vědomě jiný výrobek (patrně doufali, že si toho nevšimnu) a teď hrajou mrtvého brouka a nemají se k žádné kompenzaci. Jediné co mi nabídli je sleva na příští nákup což považuji za výsměch - proč bych u těchto šejdířů měl ještě někdy v budoucnu nakoupit? Aby mi zase podstrčili něco jiného, než co slibují na eshopu? To radši nakoupím jinde - tam kde na mě nezkouší takovéto pochybné obchodní praktiky.
Reakce obchodu Pinguin-Shop.cz
Je nám líto, ale jak jsme Vám již několikrát napsali, staré provedení batohu Trail 42, které by přesně odpovídalo obrázku na našem eshopu Vám již nejsme schopni sehnat. Děkujeme za upozornění, na modelu 2019, který jste obdržel, jsme v některých detailech opravdu shledali barevné rozdíly od vyobrazeného modelu 2017. Obrázek na našem eshopu jsme aktualizovali aby se podobná situace neopakovala. Nabízeli jsme, že zajistíme vyzvednutí balíku přepravní službou na Vaší adrese a samozřejmě plnou kompenzaci nákladů, budete-li požadovat odstoupení od kupní smlouvy. To jste zamítl s tím, že si batoh chcete nechat. Dostal jste slevu 20% a slevový kód na příští nákup, což se Vám jevilo jako nedostačující a striktně jste vyžadoval abychom na Váš účet poslali další peníze - pokud Vám je nedáme, napíšete podněty na ČOI a další orgány kontroly a rozmažete eshop v recenzích. Takové jednání za hranicí vydírání považujeme za nepřijatelné, v rozporu s dobrými mravy a zásadami našeho prodeje.
Zdeněk Král -
Dorazilo částečně poškozené nekompletní zboží, pravděpodobně předtím někde vystavené a předváděné. Jednalo se o vařič MSR. Krabice opotřebovaná - má "oslí uši". Sáček s návody roztržený. Hořák nebyl v hrnci nijak fixovaný ani obalený. Hrnec lehce promáčklý a lehce poškrábaný (pravděpodobně od toho hořáku). Poklice také lehce poškrábaná. Chybí Packtowl. Komunikaci obchodu jsem zatím nechal na plný počet bodů, protože jedinou zkušenost mám s přijetím objednávky. Vařič jsem vyzkoušel až dnes, protože jsem ještě dokupoval kartuši, kterou jsem zapomněl s vařičem koupit.
Dobrý den
omlouváme se za tyto nepříjemnosti, změnili jsme způsob kontroly před odesláním zboží aby se to už nemohlo opakovat.
tým Pinguin-Shop -
na stránkách bylo uvedeno zboží, které ve skutečnosti nebylo k dispozici, obchod reagoval ihned
Reakce obchodu Pinguin-Shop.cz
za vzniklou situaci se omlouváme. Od listopadu 2018 využíváme nové eshopové řešení, díky kterému je skladová zásoba vždy aktuální.
tým Pinguin Shop Náchod -
zboží které bylo nabízeno nebylo k dispozici
tým Pinguin Shop Náchod -
objednal jsem zboží, u kterého je "obvykle skladem", objednávka byla zrušena, ale u zboží je stejný stav i nadále
tým Pinguin Shop Náchod -
Zboží pravděpodobně nemají. Nikdo se mi neozval. Ticho po pěšině. ...
- Má v nabídce psáno zboží skladem a po objednání mi napíše, že je vyprodal. A nabízí náhradou zboží s úplně jinou EN jako nahraditelné...
- Přehlednost stánek
- Nereagují na e-maily!!!
Nikdy více! Zboží jsem objednal a dorazilo jiné. Takže následně vrátil. Jak dorazilo správné zase jsem ho vrátil kvůli nevyhovující velikosti (24.8.2016, doručeno 25.8.2016) Dnes je 19.9.2016 a peníze stále nemám... Májí v tom nějaký chaozzz...
- nabízí zboží, které nemá
- Nabízí zboží, které se dá koupit jen málokde jinde.
- Zboží bylo odesláno teprve po urgenci. Po telefonátu slíbil, že zavolá obratem zpět s tím, proč ještě zboží neodešlo, místo toho přišel email, že zboží přijde další pracovní den...
- Nabízí služby, které nedodává (resp. na nich nejspíš šetří, takže je zákazník nedostane) - např. platbu kartou dopravci nebo oznámení od dopravce na telefonní číslo (možná je to jinak, ale dle slov dopravce je obojí doplňková služba, kterou obchod nabízí jako standard, ale u dopravce jaksi neobjednává).
Doporučuji najít jiný obchod, kde dostanete požadované zboží.
- Po 11 dnech jsem,mimo automatické zaregistrování objednávky,nedostala žádnou zprávu.
Za dodávku zboží jsem nejprve zaplatila převodem z bankovního účtu a pak jsem musela zaplatit ještě jednou při převzetí zboží, protože vznikla nějaká chyba v komunikaci mezi e-shopem a přepravcem. Peníze za platbu navíc mi vrátili na bank. účet, ale musela jsem čekat. Zboží mi nevyhovovalo, tak jsem ho v zákonné lhůtě vrátila a teď čekám na vrácení kupní ceny. Zboží jsem odeslala v pondělí. Dnes je čtvrtek a zatím žádné vyrozumění.
Barva objednaného zboží neodpovídala skutečnosti