- Vše v pořádku
- Aktivní stolní tenisté, dokáží poradit.
rychlé dodání
Reakce obchodu Pinec.cz
Děkujeme za Vaši recenzi.
- rychlost
Děkujeme za Vaši recenzi. Pinec.cz
- Rychlé doručení
Děkujeme Vám za recenzi. Pinec.cz
- Dobrá komunikace. Ochotné řešení vzniklých problémů.
stran obchodu vše v pohodě, nicméně zboží předáno DPD dne 3.3., doposud nedorazilo
- rychlé dodání, férové jednání
- kvalitní zboží za dobrou cenu
- žádná nevýhoda
S obchodem naprostá spokojenost.
Na skladě nebyl potah, který jsem hledal, tj. Friendship Battle 2, tvrdost houby 39 stupňů, černý s modrou spodní houbou
Reakce obchodu Pinec.cz
jelikož tento potah nemáme v nabídce, nemohl být tudíž ani skladem...Pinec.cz -
- rychlost,ochota
- Vše bylo ok.
- Včasné doručení
S obchoden spokojenost.
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Pinec.cz
- Přehledné stránky obchodu, rychlé vyřízení objednávky.
- Komunikace.
- Nic.
Reakce obchodu Pinec.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
Pinec.cz -
- Popisky u produktů a slušné charakteristiky potahů
- Absolutně nulová komunikace a v případě problémů arogantní a nekorektní jednání ze strany e-shopu...
- Dlouhé dodací lhůty
Na oko velmi dobře se tvářící e-shop ..ale jinak je to jedna velká bída a děs...potahy jsem dostal staré po třech trénincích se potah začal drolit a nebyl jsem jediný komu se to stalo....a posléze jsem dostal školení jak zato můžu já protože jsem potah stříhal nůžkami ....za mě absolutně nekorektní e-shop se kterým končím a příště si budu rozhodně objednávat věci jinde ....
Vážený pane Hradílku,
moc nás mrzí,že s naším obchodem nejste spokojen. Ve Vašem případě si však nejsme vědomi žádného pochybení z naší strany. To,že nás spojujete s panem P.Korbelem nás moc potěšilo,ale náš obchod s ním nemá nic společného. Přejeme Vám pěkný den a mnoho úspěchů za zelenými a modrými stoly.
Martina Šilhanová, Pinec.cz -
- Relativně dobré ceny a zajímavý sortiment
- Nulová komunikace ze strany e-shopu
- Dlouhé dodací lhůty
- Ceny neodpovídají cenám na e-shopu
Uskutečnil jsem na e-shopu svůj druhý nákup i přes to, že jsem z prvního nákupu byl zklamaný, chtěl jsem jim zkusit dát ještě jednu šanci. První dodávka přes týden s tím, že mi nechtěli dodat zboží za cenu uvedenou na webu (údajně chybně zadaná cena). Druhá dodávka stále probíhá - 5 dní od objednávky a nemám žádné info o změně stavu, či o expedici mého zboží.
Je to tedy naposledy, co jsem u e-shopu nakupoval. -
- jedna z NEJ pálek na útočnou hru do 1000kč, dobrý top-spin, celkově dobrý povrch potahů.
- špatná kontrola, rotaci je třeba se naučit, pálka sama o sobě moc netočí. To ovšem není klasické "proti", neb pálka je hlavně útočná.
Pálka je to dobrá, dá se pořídit v akci i kolem 800,- Je výborná na rychlou a top-spinovou hru, rotace je slabší, což je ale vzhledem k charakteru pálky samozřejmé (=rotace a kontrola jsou horší než třeba u Waldner Donic 400, která je ovšem zase pomalejší). U konkávní rukojeti je těžiště pálky přesunuto jakoby víc k hlavě, čili citlivost je také slušná. Jako rekreační pálka na útok vzhledem k poměru cena/výkon asi nejlepší na trhu (=pro rekreační a mírně pokročilé hráče:-)
- mystifikace kterou nikdo nechce
- bordel v databasi komentaru
koukam ze komentar co jsem daval k 729FX se na potahy-na-palky.heureka.cz zobrazuje u Joola 4all - vychazi zo jako pekny nesmysl !!!
- tocivost
- kontrola
lepivy cinsky povrch, kterym se musi pokazde neco zahrat