- Super zboží
- Velký výběr
- bohatá nabídka zboží
- vyšší ceny oproti jinému obchodu
- u někkterého zboží nejste schopni dodržet slibovaný datum dodání - vykrytí do 24 hodin, i přestože to slibujete.
Nákup ve Vašem obchodě jsem volila z důvodu rychlosti v dodání, která nakonec nebyla dodržena. Šla jsem do vyšší ceny - právě z důvodu dodacího termínu. Příště budu nakupovat dle ceny.
Reakce obchodu Pidilidi.cz
zboží se skladovou dostupnosti 24 h znamená (hračky), že je do 24 h od objednání naskladníme od externího dodavatele a pak se expeduje. Naskladňujeme 1x denně během dne.
Zboží skladem expedujeme okamžitě. Tzn. expedice zboží se skladovou dostupnosti 24 h muže být o 24 h zpožděna proti zboží skladem, což byl i váš případ. Zboží bylo objednáno 15.1. ve 12.07 h a expedováno 17. 01. 2025 11:14:10.
Děkujeme za pochopení.
Tým Pidilidi -
- Velice dodání
- Kvalitní výrobky
Zboží velice rychle dodáno, je kvalitní a za přiměřeně ceny.
vše bez problému
- rychlá dodávka
- nemám žádnou
rychlá dodávka
- Velký výběr zboží za rozumné ceny, ale pro ty kdo hledají dražší i za vyšší ceny.
Vše v pořádku,maximální spokojenost.
Kupovala jsem na doporučení.
Chtěla jsem dětskou zimní bundu co je opravdu teplá,splnila očekávání!
Jediné na co bych dala pozor,je velikost...jsou trochu menší ale též jsem dostala info.vzala jsem trochu větší a sedí pěkně :) -
- Vše v pořádku
- Rychle dodani
- Kvalitni zbozi
- Boty vypadají přesně jako na fotce. Jsem velmi spokojená a můžu jediné doporučit.
Nakupovala jsem zde již vícekrát, vždy s velikou spokojeností.
- Krásné dětské kalhoty,za super cenu
Během vánočních svátků mou objednávku zpracovali a doručili ještě před koncem roku, naprosto neuvěřitelné! Moc děkuji❤️
- rychlost doručení
- zboží v pořádku
- Jen ta nej, rychlost, vstřícnost, paráda
- Rychlost,kvalita
Objednávala jsem poprvé z Pidilidi a jsem moc spokojená, dodání velice rychlé a kombinéza sedí úžasně. Je nádherná, teplá. Určitě to není poslední nákup.
Skvělý výběr za lepší ceny než v kamenných obchodech. Nakupuji především značku Superfit a vždy spokojenost i rychle dodani. Doporučuji obchod.
Hodnotím velmi kladně
-komunikace se zákazníkem 5*