Lahev je nekvalitní výrobek a za tu cenu co stoji je to uplne směšný a nedokážu si představit jak s ni nekdo běhá, lahev a jeji víčko se pri jakýmkoliv sebemenším zastřešení otevře a voda vam strika vsude kolem a nebo vytece do batohu.

• Objednala jsem si tři různé sety, dva byyly v pořádku, třetí bylo něco úplně jiného. Neustále se pokouším obchod kontaktovat, ale na jediné telefonní číslo se nedá dovolat, neustále se mi hlásí hlasová schránka. Vzkaz jsem zanechala, napsala jsem email, ale bohužel se nic neděje. Budu se muset smířit s tím, že mám příšerné misky, které jsem si neobjednala. Jedno ale vím,. že v tomto obchodě si již nikdy nic neobjednám !!!!!!!!!!!

Neespolehlivý obchod, žádná komunikace !!!

Reakce obchodu PF-Design

velmi nás mrzí komplikace s Vaší objednávkou, kdy došlo chybou lidského faktoru k odeslání jiného produktu.
    Váš první telefonát zaznamenala linka v pátek kolem 19.00.
    Naprosto rozumíme, že je velmi nepříjemné, pokud obchod ihned nereaguje, ale bohužel o víkendu máme zavřeno.
    Věřím, že jsme reklamaci nakonec vyřídili k Vaší spokojenosti.

Krásný den
    Lenka

zásilka přišla bez problému, po otevření zasilky jsem zjistila , že pepřenka a solnička jsou nefunkční. Jsem zklamaná.

Reakce obchodu PF-Design

Krásný den,

komplikace a Vaše nespokojenost nás velmi mrzí.
    Pokud je s výrobkem jakýkoliv problém, zašlete nám jej zpět a obratem vyměníme za nový kousek.

S pozdravem PF Design