- Rychlost vyřízení objednávky
- Bleskové odeslání
- Příznivé ceny
- Přehlednost obchodu
Byl to můj první nákup a velká spokojenost.
- Hned druhy den byl balíček doma
Vse super, krasne zbozi, rychle doruceni zasilky, dekuji
- Vše o.k.
- Hezké zboží
- Široký výběr
Vše proběhlo rychle a v pořádku.
- Objednala jsem si tři různé sety, dva byyly v pořádku, třetí bylo něco úplně jiného. Neustále se pokouším obchod kontaktovat, ale na jediné telefonní číslo se nedá dovolat, neustále se mi hlásí hlasová schránka. Vzkaz jsem zanechala, napsala jsem email, ale bohužel se nic neděje. Budu se muset smířit s tím, že mám příšerné misky, které jsem si neobjednala. Jedno ale vím,. že v tomto obchodě si již nikdy nic neobjednám !!!!!!!!!!!
Neespolehlivý obchod, žádná komunikace !!!
Reakce obchodu PF-Design
velmi nás mrzí komplikace s Vaší objednávkou, kdy došlo chybou lidského faktoru k odeslání jiného produktu.
Váš první telefonát zaznamenala linka v pátek kolem 19.00.
Naprosto rozumíme, že je velmi nepříjemné, pokud obchod ihned nereaguje, ale bohužel o víkendu máme zavřeno.
Věřím, že jsme reklamaci nakonec vyřídili k Vaší spokojenosti.
Krásný den
Lenka -
- V obchodě jsem nakoupila poprvé a byla jsem velice spokojená.
- rýchle jednanie
- tovar vypadá tak ako ho prezentovali
- prehľadnosť stránok
Pouze trošku zádrhel s platbou, ale naštěstí jsme se domluvili velmi operativně telefonicky a vše se zvládlo i do Vánoc. Příjemná záležitost.
- Výborná komunikace
- Rychlé dodání na místo vyzvednutí
- Mile překvapil přiložený perníček:) a osobní přání!
zásilka přišla bez problému, po otevření zasilky jsem zjistila , že pepřenka a solnička jsou nefunkční. Jsem zklamaná.
Reakce obchodu PF-Design
Krásný den,
komplikace a Vaše nespokojenost nás velmi mrzí.
Pokud je s výrobkem jakýkoliv problém, zašlete nám jej zpět a obratem vyměníme za nový kousek.
S pozdravem PF Design -
- Doprava zdarma při vyšší ceně nákupu
- Dárek k nákupu - balzám na rty :D
- Spolehlivá služba se super designem
Určitě musím ocenit design výrobků. Zakoupil jsem nezničitelný Bobby batoh XL verzi za 2592 korun. Jako dárek jsem dostal levnou powerbanku a balzám na rty. Batoh vypadá jako velká krabice na zádech, ale žádné extra objemné prostory v něm nenajdete.
přehledná nabídka, rychlé doporučení
- Rychla komunikace a expedice výrobku který je velmi kvalitní. Velmi doporučuji!!
krásný minimalistický batoh:-)
vše v pořádku
- rychlost
- spolehlivost
- siroka nabidka
- zajimavy design
- kvalitni zbozi
na eshopu nakupuji pravidelne. pani majitelka je vzdy mila a ochotna. se zbozim jsem vzdy spokojeny.
rychlost profesionalita doporučuji a navíc dárek