- Produkt vyprodán i když obchod měl psán na skladě
- Nedostupné zboží i když obchod měl psán skladem
- Zboží přišlo poničené
- Na odstoupení reagovali rychle
- Nedali mi vůbec vědět, že je balíček odesílán
- Kvalita výsledného zboží byla otřesná a neodpovídala popisu na jejich stránkách
Objednala jsem si toaletní stolek - dostala jsem zboží, které bylo poškozené, prakticky každý kus měl něco odštípnutého a dokonce jedna deska byla rozkřupnuta. Na internetu se nezmiňovali o tom, že by místo zrcadla byla jakási fólie ala zrcadlo. Jediné do plusu mohu dát, že zareagovali na vrácení zboží i o víkendu.
Reakce obchodu petrashop.cz
Prokazatelně jste obdržela informační email, prokazatelně jste obdržela sms od dopravce. Je nám velice líto že vám byla doručena vadná zásilka, zboží které vám nevyhovuje svážíme na naše náklady.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Na stížnost, paní reagovala ihned.
- Kvalita zboží je velmi nízká
- Zboží mi přišlo na dvakrát. Ani jednou jsem nebyla upozorněna, že zboží bylo odesláno.
- Zboží přeposláno z obchodu (název konkurenčního obchodu editován), který není úplně férový. Proto jsem objednávala jinde, ovšem moc jsem si nepomohla. Jen jsem zaplatila více, než kdybych objednala zrovna na (název konkurenčního obchodu editován).
Žádná informovanost o zaslání zboží zákazníkovi. Takže jsem vůbec neočekávala nějakou zásilku a vždy jsem byla překvapená, když od pošty přišla SMS, že přivezou v ten den balík. Zboží je přeposíláno z (název konkurenčního obchodu editován) , kvalita nízká, asi odpovídá ceně. Vše třeba doupravit, (např. přidat šrouby ) Materiál na rolety je z nějaké pytloviny. Nechtěla jsem objednávat na (název konkurenčního obchodu editován), ale tímto jsem si nepomohla.
Reakce obchodu petrashop.cz
omlouváme se za případné komplikace, zboží pokud vám nevyhovuje můžete vrátit ve 14 denní lhůtě bez udání důvodu, nicméně spojíme se s vámi a navrhneme vám vhodnou kompenzaci. -
- Zboží není dodano
Reakce obchodu petrashop.cz
Bohužel zboží bylo v rámci přepravy Českou poštou poškozeno, vrací se zpět k nám na sklad. Připravujeme vám v tuto chvíli novou zásilku.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- zboží je rozbité a neuplnné
Zboží není uplnné....dno kufříku odpadává hned po vybalení. Jsme více než nespokojeni a zboží vracíme...tento obchod nedoporučuji. Krásová Linda
Reakce obchodu petrashop.cz
jsme rádi že jste již v kontaktu se zákaznickým servisem a na řešení Vašeho problému se již pracuje.
Přejeme Vám krásný den, Váš tým Petrashop.cz -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Obchod by si mel doladit sluzbu placeni kartou.
Reakce obchodu petrashop.cz
ne přesně rozumíme vaší recenzi, online platební brána GoPay je a byla plně funkční, bohužel na vaší straně nebyla provedena platba. -
- Dost dobrá komunikace s obchodem, ne že by nějaká omluva, ale chybu chtěli napravit. Napřed jiný a rozbaleny výrobek a pak velká ochota a napravení chyby. Rychlost a vstřícnost
- Zaslali jiný výrobek, než byl objednaný. Balik byl již nějakým zákazníkem otevřen, markýza nebyla kompletní a ještě plech potlucený a promackly.
- po 5 dnech od potvrzení objednávky mi bylo sděleno, že mi zboží nepošlou, protože není naskladněno a neví se, kdy bude (že je jim líto). Na další dotazy již neopovídali, aniž mi sdělili, zda je tím objednávky zrušená nebo ne a jak to, že jejich dodavatel toto zboží stále nabízí a to ještě o 25% levněji
Reakce obchodu petrashop.cz
Ano po 5 dnech od provedení objednávky bylo dodavatelem sděleno, že zboží není již skladem a termín naskladnění není znám a tuto informaci jsme obratem předali.
Panu Myslíkovi se omlouváme a myslíme že pokud je tento produkt nabízen někde jinde o 25% levněji, proč by tedy nakupoval u nás...