Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

• přestože slibovali dodat objednávku do 14ti dnů, pořád nedorazila, na opakované dotazy vůbec nereagují, komunikace veškerá žádná.Problém s vrácením uhrazených peněz dosud nic.

• část zásilky chyběla
    • peníze mi nevrátili

Je to víc jak týden co jsem objednávala. A ani obraz ani zvuk. Nic, žádná komunikace, jen, že přijali objednávku.

Bohužel mi stále nikdo nedpověděl, kdy obojek obdržím, čekám už 14 dní. Uhrazená objednávka předem.

Jelikož se jedná o zboží typu zdravotní potřeba, je doba dodání docela podstatná. Ani za 7 dni od objednání ještě zboží nemáme, ani termín dodávky. Musel jsme mezitím nakoupit v jiném obchodě, kde vše proběhlo hladce.

• produkt již skoro měsíc nedoručen

Skoro před měsícem jsem objednávala zboží za 13,5k, obchod nedodržel dodací dobu na kterou jsem se vyloženě ptala. Pak tvrdili, že produkt naskladní zítra a na další email již neodpověděli. Objednávku ruším a pokud nevrátí peníze budu řešit případ s bankou..

• Obchod mě informoval, že zboží nemůže dodat, zda chci počkat na na naskladnění. Objednávku jsem zrušila a po 14 dnech stále nemám vrácené peníze ani zboží. :-(

• zboži nemaj, nekomunikuji

• Dlouhá čekací doba