- Zboží dorazilo v pořádku, rychlé dodání, milá komunikace. Děkuji.
- Rychlé, levné
- Rychlé doručení
- všechno v pořádku
- Kvalitní produkt
- Dobrá cena
- Spokojenost
- přehledný
- výběr
Zboží nedorazilo ani po týdnu objednání a zaplacení, i když bylo při objednání skladem, doručení do 2 pracovních dnů. Na písemný dotaz, kdy zboží dorazí, žádná odpověď.
Reakce obchodu PentaShop.cz
Dobrý den, je nám líto, že zboží nedorazilo do dvou dnů od objednání, ale za 4, což jsme vám ostatně vysvětlili v mailu, na který jsme vám odpovídali na druhý den a jako omluvu vám zaslali v balíčku dárek. :)
- Všechno ok
- rychlost doručení
- Dlouhá doba dodání
- Nesedí informace na webu
- Komunikace
Objednal jsem si tři produkty, když stále nepřicházel balík, tak jsem shop kontaktoval a na mé maily nikdo nereagoval, přes telefon jsem se nedovolal. Nakonec podle jiné recenze jsem zkusil chat a přes ten jsem se spojil a domluvil, zdržení bylo z důvodu, že některý produkt nebyl skladem, ačkoliv na skladě dle webu při objednání byly. Vybral jsem si jiné zboží, které už mi poslali, ale stejně mám výhradu, objednaný produkt měl být dle webu v plastové dóze, ale přišel v pytly. Takže opět nesedí informace na webu.
Reakce obchodu PentaShop.cz
Dobrý den, na vaše maily nikdo nereagoval, protože jsme se tak domluvili následně v chatu, že již není třeba reakce. Obrázky na eshopech jsou většinou pouze ilustrační a všechny informace jsou uvedeny v popisu produktu. Vámi objednána velikost se v plastové dóze bohužel nevyrábí.
- Rychlé doručení
Obchodník klame kupující, všude na stránkách bylo nabízeno 2 kg balení proteinu za zajímavou cenu, ale ve skutečnosti vám dorazí menší balení 1 kg. Takže fakticky lež a podvod na zákazníka.
Reakce obchodu PentaShop.cz
Dobrý den, všechny informace jsou na webu uvedeny správně. Pokud jste nebyl spokojen s vaší objednávkou, proč jste to neřešil s naší podporou? Jistě bychom to nějak vyřešili.
- Rychlý dodání
- Bezva cena