Nemohu hodnotit zboží nedorazilo

11.11. jsem objednala a zaplatila objednávku, paní 18.11. napsala že balík váží nad 30kg , tudíž je potřeba zaplatit další poštovné a rozdělit do dvou balíků. Bylo by dobré váhu zohlednit v objednávkovém systému a automaticky rozdělit do více balíků+ celkovou cenu dopravy.

• je to blízko
    • dlouhá doba-vypadalo to jako by sklad byl v Austrálii

Je známo že obchod je pomalý-domníval jsem se že když ve čtvtek24.10. jsem to objednal asi tak v pul 3 odpoledne-bylo to skladem asi na prodejně
    tak si to budu moci vyzvednout v SO-19.10. Nešlo to.

Je to již týden po zaplacení objednávky a stále nemám žádnou informaci o jejím vyřízení.

• přišel mi nový produkt, než je na obrázku

• komunikace, nezvedají telefony, nepřehledný web

Chybně jsem objednal zboží. Komunikace ohledně výměny - předávaly si mě různé kolegyně, příslib že zavolají zpět - nic. Email strohý, neřešící daný problém. Opravdu nedoporučuji, existují jiné, daleko spolehlivější weby:)

• Dlouhé dodání
    • Žádná komunikace

Bohužel obchod nedoporučuji,ani po 5 dnech zboží neposlali a na dotazy nikdo neodpoví,objednavku jsem tedy zrušil a ani na to nikdo nereagoval.

• Dodané zboží nebylo kompletní. Místo 60 ks lojových koulí bylo dodáno pouze 57 kusů.

Délka dodání delší. Absence diskrétnosti.

neodpovídalo zboží, které bylo zveřejněno na internetovém obchode

• Poslany dve lahve,ktere netesni . Nefunguje rozprasovac.

• Velký výběr
    • Koupíte položku skladem a papírnictví ji nemá.

Vybrala jsem si všechno zboží skladem, ale po 6! dnech mi volali, že část objednávky mi nepošlou, protože není na skladě. Vysvětlili, že uvedená skladová zásoba v e-shopu není aktuální. Tím pádem to pro mě byla zbytečná objednávka a ztráta času. Musela jsem znovu objednat jinde. Ve výsledku mi věci přišly po týdnu.

na mojí objednávku nereagovali, telefony nezvedají, alespoň, že jsem nic neplatil

• Bohaty vyber, veci údajně skladem

Objednavka doted není expedována. Obxhodu jsem se připomněl.

• Zaplacené zboží nedorazilo

před týdnem jsem nakoupil, v ten den jsem zaplatil bankovním převodem pře QR kód a do teď mi nic nepřišlo

• Dříve jsem byla spokojená se službami obchodu. Letos však jsem musela po týdnu urgovat již druhou objednávku, přestože na stránkách obchodu jsou všechny produkty skladem. V informacích k dodání je uvedeno, že bude zásilka expedována do 2 pracovních dnů..... Chápala bych, kdyby mě někdo informoval, že třeba některé zboží není k dispozici a dodávka se zpozdí, ale takto si příště rozmyslím, zda zde budu ještě objednávat.

• Žádnou už nevidím
    • Mají na e-shopu nabídku, objednáte si a tím to končí, nekomunikují...

Nedoporučuji, ztracený čas...

Čekala bych, že moje objednávka bude lépe zabalená a mnou objednané zboží nebude celé nechutně zaprášené

• zboží po týdnu zatím nepřišlo i když v emailu o potvrzení objednávky byla přislíbena expedice do dvou dnů