super kvalita

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hezké hodnocení, na kvalitě našich produktů a služeb pro zákazníky si zakládáme.

Rychlost dodání

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Lenko děkujeme za hodnocení, v rychlostí doručení už máme nějakou praxi, tak jsme rádi, že i u vás se to povedlo :).

• Rychlé dodání
    • Super obchod
    • Je to na doporučení Kubrta ...

Doporučuji,rychlé dodání ,super team..Díky Vám všem..

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení, Davidovi dodatečně poděkujeme, že nás doporučuje :).

• Rychlost
    • Skvělá komunikace

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, když jsou naši zákaznici spokojený. Budeme se na vás těšit u dalšího nákupu :).

Rychlé doručení.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Dario děkujeme za pěkné hodnocení, budeme se těšit příště :).

vesela a originalna komunikácia

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za skvěle hodnocení a pochvalu vyřídíme i našim šotkům :).

Všechno v pořádku.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení Martine, doufáme, že se potkáme u dalšího nákupu :).

Nič mi nedoslo

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

ani vám nic přijít nemohlo, protože jste objednávku nezaplatil. Dokud nebude objednávka řádně uhrazená, tak vám nemůžeme poslat zboží.
    Pokud si nejste jistý s platbou nebo máte potíže napište nám e-mail. Rádi s vámi vše vyřešíme ke spokojenosti.

Byl to můj první nákup,ale vřele doporučuji.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme Láďo za krásné hodnocení. Doufáme, že to nebude poslední nákup a přístě budete ještě spokojenejší.

• Ceny
    • Sortiment zboží

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásné hodnocení. Sortiment se snažíme rozšiřovat a ceny se snažíme snižovat co nám dodavatelé dovolí.
    Budeme se těšit na příště.

• jsem velice spokojen

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jste spokojený a doufáme, že při další objednávce budete ještě spokojenejší.

• Dlouhá dodací doba, zboží ještě není doma a ani zmínka o tom kdy dorazí.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Dobrý den pane Pelc, objednal jste zboží, které není skladem. Upozorňujeme na to v košíku před platbou, aby si každý zákazník zkontroloval dostupnost zboží. Zároveň je dostupnost uvedená u každého produktu a v neposlední řadě v souhnu v košíku u každého produktu. Pokud jste tuto informaci nečetl moc se omlouváme, ale nevíme jak více to zdůraznit. Běžná doba dodání vašeho zboží po vyprodání je 1-2 měsíce i to byste se dozvěděl, kdyby jste napsal email, na sociální sítě nebo zavolal k nám na prodejnu. Na všech těchto kanálech vám odpovíme do několika málo minut. Odeslání vašeho zboží očekávejte v týdnu 31.10. - 4.11. Dokázali jsme zboží zajistit do 14 dnů od vyprodání.
    Moc se omlouváme za nepříjemnosti a děkujeme za trpělivost.

• Výborná spolupráce
    • Rychlost doručení

Rychlá a vtipná komunikace ze strany obchodu. Je hezké, že s Vámi někdo v této době vtipkuje :-)

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme Petře za tyhle milá slova, snažíme se našim zákazníkům zpříjemnit čekání na objednávku a teší nás, když se to povede a naše komunikace se vám líbi. Tak zas příště u další objednávky :)

• rychlé dodání

Super obchod, skvělá domluva.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme vám za pěkné hodnocení, těšíme se na vás příště :)

• Skvělá komunikace
    • Rychlost dodání
    • Příznivé ceny
    • Umí dodat o jiné značky mimo e-shop
    • Skoro nic :-)

Obchod je skvělý! Někdy mají menší skladové zásoby než bych chtěl, nicméně to se u menšího obchodu dá zcela chápat. Naštěstí vždy najdu alternativu skladem :-)

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Mockrát děkujeme za tolik slov chvály, moc si toho vážime a budeme se i nadále snažit být skvělý, abyste byl spokojený i příště. Budeme se na vás těšit :)

• Rýchle dodanie, všetko starostlivo zabalené a nepoškodené.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásnou recenzi, i když recyklujeme obalový materiál, pořád dbáme na to aby balíček přežil cestu k vám bez újmy. Budeme se na váš těšit příště :)

• Úžasná informovanost zákazníka, který ví v jakém stavu se nachází jeho objednávka

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme Pavle za hodnocení.
    Kompletní informovanost zákazníka je pro nás vždy prioritou. Budeme se těšit na vaší další objednávku.

• Tovar je možné uhradiť len vopred a nie pri prevzatí zásielky.

S dodacou lehotou a jednaním som veľmi spokojný. Mal somlen problém s uhradením objednívky bankovím prevodom, nakoľko s cezhraničným prevodom nemám žiadne skúsenosti. Preto by som veľmi ocenil keby sa zásielka dala uhradiť pri prevzatí tovaru na výdajnom mieste a nie vopred bankovím prevodom pri ktorom sa cena navyšuje o ďalšie poplatky s tím suvisiace. V mojom prípade sa jednalo o spoločnosť Packeta s ktorou mám veľmi dobré skúsenosti.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za pozitívní hodnocení :).
    Dobírku do zahraniči neplánujeme znovu zařadit z důvodu velké finanční ztráty, při nepřebírání zásilek v zahraničí. Objednávky můžete uhradit na náš eurový učet (bez poplatku) nebo platební kartou, kde poplatky hradíme my. Pokud potřebujete s platbou poradit neváhejte nám napsat, rádi vám pomůžeme.

Velice dobrá komunikace, dobré ceny a rychlá doprava.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za pěkné hodnocení, na komunikaci se zákazníky si zakládáme. Budeme se na vás těšit příště :)

• Rychlost, spolehlivost, kvalita!!!

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení, snažíme se aby každý nákup proběhl jako ten váš :)