Zboží nedorazilo,slíbili vrátit peníze ,to snad se stane a nebudu už nakupovat u nich.

Dobrý den pane Růžička,
    Po emailu jsme vás informovali, že dodavatel nám zboží dodá asi za 3 měsíce. Po dohodě s vámi jsme vám peníze vrátili na účet a objednávku stornovali. Moc nás mrzí, že jsme vám nemohli dodat zboží, bohužel to nebylo naší vinou.
    Jelikož si našich zákazníků vážíme, tak jsme vám poslali slevový kod, jako omluvu za nepříjemnosti.
    Budeme rádi, když nás kontaktujete s jakýmkoli dotazem.
    Přejeme krásné léto.

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

Po objednání jsem zjistil, že zboží není. Prodejce mě ujistil, že zboží bude za 3 nejpozději 4 dny. Po té na mou urgenci sdělil, že zboží není a zrušil objednávku. To samozřejmě problém není v případě, že se jedná o dobírku. Ale on žádá platbu předem, ačkoliv neví zda mu zboží vůbec přijde. Nyní čekám na peníze a uvidím za jak dlouho, a jestli vůbec, přijdou.
    Otakar Mráz

Dobrý den pane Mráz,
    18.2. jste objednal zboží co není skladem s dodáním 5-7 pracovních dnů. V druhém kroku jste odsouhlasil, že souhlasíte s delší dodací lhůtou u zboží co není skladem. Zboží jste uhradil až 20.2. čímž jste stvrdil zájem o zboží a hned 23.2. jsme na vaší žádost objednávku stornovali a peníze vrátili na váš účet OKAMŽITOU platbou.
    Tudíž hned 23.2. se vám peníze připsali na účet. Jak jsem vám již sdělil: termín 5 pracovních dní jsme dodrželi. Bohužel se nám o 2 dny prodloužila doba dodání, což se může stát. Vy jste objednávku stornoval po 3 pracovních dnech (hned následující den nám zboží přišlo).
    Tím bych chtěl jen vyvrátit "jestli mi někdy peníze dojdou" a "zrušil objednávku". Peníze vám přišli a stornování proběhlo na vaší žádost.
    S přáním hezkého dne Michal Hejný

• Dlouhá čekací doba.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení, zboží jsme objednali od dodavatele, který absolutně podcenil zásoby a nedodal nám zboží v termínu. Omlouváme se, náš sklad neustále doplňujeme, abychom tyto nepříjemnosti eliminovali.