Přihlásit se a přidat recenzi

• Obchod komunikuje

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za pozitivní hodnocení Jirko, komunikace je pro nás jednou z priorit a snažíme se být s našimi zákazníky neustále v kontaktu.
    Budeme se těšit na příště.

Vyzdvihuji okamžité vyřizování požadavku 7/24 a perfektní komunikaci.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásná slova, kdykoli je to jen možné odpovídáme na dotazy našich zákazníků. Rychlost odpovědi na vaše dotazy se snažíme ještě zrychlit, aby tam byla minimální prodleva.
    Děkujeme za nákup a věříme, že se vám u nás líbilo, budeme se těšit na příště.

• Rychlá a příjemná komunikace
    • Velký výběr
    • Rychlost doručení

Eshop je fakt promakaný, nakupuji již přes rok a nikde jinde jsem zatím nenakupoval, jelikož mě baví rychlá komunikace přímo s majitelem a také o slevách se dá vždycky dohodnout. Seženou i zboží, které není standardně v nabídce.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme Lukáši za skvělou pochvalu. Moc si takových zákazníků vážíme a věříme, že to nebylo naposledy.

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

Po objednání jsem zjistil, že zboží není. Prodejce mě ujistil, že zboží bude za 3 nejpozději 4 dny. Po té na mou urgenci sdělil, že zboží není a zrušil objednávku. To samozřejmě problém není v případě, že se jedná o dobírku. Ale on žádá platbu předem, ačkoliv neví zda mu zboží vůbec přijde. Nyní čekám na peníze a uvidím za jak dlouho, a jestli vůbec, přijdou.
    Otakar Mráz

Dobrý den pane Mráz,
    18.2. jste objednal zboží co není skladem s dodáním 5-7 pracovních dnů. V druhém kroku jste odsouhlasil, že souhlasíte s delší dodací lhůtou u zboží co není skladem. Zboží jste uhradil až 20.2. čímž jste stvrdil zájem o zboží a hned 23.2. jsme na vaší žádost objednávku stornovali a peníze vrátili na váš účet OKAMŽITOU platbou.
    Tudíž hned 23.2. se vám peníze připsali na účet. Jak jsem vám již sdělil: termín 5 pracovních dní jsme dodrželi. Bohužel se nám o 2 dny prodloužila doba dodání, což se může stát. Vy jste objednávku stornoval po 3 pracovních dnech (hned následující den nám zboží přišlo).
    Tím bych chtěl jen vyvrátit "jestli mi někdy peníze dojdou" a "zrušil objednávku". Peníze vám přišli a stornování proběhlo na vaší žádost.
    S přáním hezkého dne Michal Hejný

• Rychlost dodání.
    • Cena zboží.
    • Komunikace.
    • Žádná

Již několikrát jsem využil služby tohoto dodavatele, vždy zboží dorazilo obratem. Doporučuji všem.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme Miloslave za krásná slova a pochvalu. Snažíme se abychom vám nabídli nejlepší služby jak nejlépe umíme. Budeme se těšit na přístě.

• Rychlost
    • Komunikace
    • Poradí ohledně produktu

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení. Chápeme, že autokosmetika a autodetailing můžou být matoucí, proto se snažíme každému zákazníkovi poradit jak nejlépe umíme. Děkujeme za váš nákup a neváhejte a kdykoli se ptejte.

Obchod mile překvapil. Dodal zboží, které neměly ostatní obchody v ČR skladem.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za pochvalu, nadstandartní služby a zboží, které jinde nenajdete, to je Pěknáklasika.cz.
    Kdyby jste sháněl nějakou exkluzivitku nebo specialitu neváhejte nám napsat.

• Extra rychlé doručení

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení, rychlost vyřizování a expedici se snažíme maximálně urychlit.
    Budeme se na vás těšit příště.

Velice rychlé vyřízení objednávky a dodání

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásná slova, objednávky vyřizujeme hned jak je to jen možné.
    Budeme se těšit na příště.

Od objednání po dodání uběhly tři dny, zboží přišlo v pořádku, nemohu nic jiného, než obchod doporučit.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Dobrý den Zdendo, děkujeme za to, že jste si náš obchod oblíbil. Na balení a expedici si dáváme záležet. Je pro nás důležité, abyste své objednávky dostali co nejrychleji.

I když jeden prostředek nebyl momentálně skladem, ihned obstarali, o všem informovali.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Dobrý den, děkujeme za milé hodnocení. I když se nám ne vždy daří, mít všechny produkty skladem, snažíme se alespoň o to, aby byli u vás co nejdříve. Stále pracujeme na tom, aby se tohle časem eliminovalo, občas se stane, že nám něco chybí. Snad se s vámi setkáme při dalším nákupu :).

• Moje první zkušenost s obchodem dopadla na jedničku, oceňuji zábavné vyřizování mojí objednávky.

Ahoj šotci, Váš čistící prostředek na kůži který jsem si objednala na koženou sedačku je perfektní a jako jediný ji nejlépe vyčistil od znečištění.
    Děkuji

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Dobrý den, děkujeme vám za krásné hodnocení a jsme rádi, že vám produkt od nás vyhovuje. Celý náš tým, včetně kamarádu šotků vás zdraví a těšíme se na váš další nákup :)

Kvalitní zboží za nejlepší ceny ve srovnání s jinými obchody

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásná slova. Kvalita našich produktů je pro nás jedna z priorit, do sortimentu zařazujeme jen otestované a kvalitní zboží. Slevové akce se snažíme dělat, jak nejčastěji to jde.

• Široký sortiment zboží

Nakupoval jsem zde poprvé, ale určitě ne naposled!

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásné hodnocení, na sortimentu neustále pracujeme, aby si u nás vybral opravdu každý.

• Rychlost

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení, na rychlost doručení klademe velký důraz a snažíme se vybírat kvalitní a rychlé dopravce.

• Komunikáca, poradenstvo, snáď 24/7 :D, perfektné
    • žiadne

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásná slova. Komunikace a pomoc s výběrem je jednou z našich nejdůležitějších zákaznických služeb.
    Budeme se těšit na příště.

• rychlost dorucenia dobre ceny

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za krásná slova. Rychlost doručení je jedna z našich priorit. Akce se snažíme dělat co nejčastěji jen jak nám to dodavatelé dovolí.

• Rychlé vyřízení objednávky a dodání.

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za hodnocení. Rychlost vyřízení a odeslání je jednou za našich priorit. Děkujeme, že jste si vybral zrovna nás.

• Informovani o kazdem kroku z objednavky
    • Velky vyber

Muzu jen doporucit. Vice takovych obchodu

Reakce obchodu Peknaklasika.cz

Děkujeme za pozitivní hodnocení. Na informativních emailech sjme si dali extra záležet aby zákazník přesně věděl co se s jeho děje.
    Na našem sortimentu neustále pracujeme a snažíme se vybírat vždy to nejlepší na trhu, aby si vybral opravdu každý.