- rychlé dodání
Obchůdek doporučuji
Reakce obchodu PECKA HRAČKY
Děkujeme za krásné hodnocení.
Váš tým, peckahracky.cz -
Rychlá komunikace a dodání.
Reakce obchodu PECKA HRAČKY
Děkujeme za krásné hodnocení.
Váš tým, peckahracky.cz -
- Velmi dobré ceny v porovnání s ostatními internetovými obchody
- Doprava zdarma je již od 1500 korun nákupu.
- Delší dodací lhůta (kolem 4 pracovních dnů)
Obchod má systém "množstevní slevy", v rámci kterého dostanete na celý nákup slevu 4% pokud zakoupíte dva (libovolné - nemusí být stejné) kusy zboží. Nebo 6% pokud zakoupíte 3 a více kusů.
Ještě bych zmínil, že časovač, který vám u většiny produktů odpočítává poslední hodiny slevy je pouze kosmetická záležitost (která má ve vás vyvolat rychlou reakci)
Poté co časovač dojde k nule, sleva nezmizí a časovač začne odpočítávat znovu.Reakce obchodu PECKA HRAČKY
Vážený zákazníku, moc děkujeme za krásné a plnohodnotné hodnocení.
Ano přesně tak, množstevní slevy jsou takto nastaveny. Každé 2 produkty v košíku = 4% sleva a 3 a více produktů = 6% množstevní sleva.
Časovač akční ceny se opakuje do té doby, dokud je akce platná. Ne všechny produkty mají akční cenu, například většina produktů z kategorie "zdravé tělo" akční cenu nemají.
Děkujeme.
- Vstřícná komunikace
- Včasné a bezproblémové vyřízení reklamace zboží
- Rychlé dodání zboží OK .Výborná komunikace s obchodem.
- výborná komunikace, rychlost dodání
Zásilka dorazila včas a v pořádku
Velmi rychlé dodání objednaného zboží. Jeden den objednáno, druhý den v zásilkovně vyzvednuto.
- skvělá komunikace obchodu
- dobrá cena
- rychlost dodávky
- příkladné vyřízení reklamace
Naprostá spokojenost s obchodem. Rozhodně obchod doporučuji!
Paní ochotně poradila po telefonu, skvělá komunikace ma e-mail a rychlé doručení. Bohužel se vyskytla reklamace, ne vinou obchodu a tu obchod vyřídil rychle a bez problémů.Reakce obchodu PECKA HRAČKY
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení :))
Spokojený zákazník je vždy naší prioritou.
Váš tým, peckahracky.cz -
- 20.12. přijali moji objednávku, 2.1. objednávka stále nevychystaná, proto jsem objednávku zrušila.
Reakce obchodu PECKA HRAČKY
Dobrý den, moc nás mrzí Vaše nespokojenost.
Ve vaší objednávce jsou produkty. které bylo možné odeslat odeslat nejpozději 19.12.2023
Nyní u těchto produktů probíhá inventura až do 08.01.2024. O těchto změnách jsme informovali a stále informujeme na hlavní stránce.
- Velmi rychlé doručení.
- Rychlé, skvělé
- Odeslání v pohodě
- Prodává asi samé klumpy
Reakce obchodu PECKA HRAČKY
Dobrý den, zakoupil jste si hračku, která je náší nejprodávanější hračkou. Pokud Vám nevyhovuje, rádi Vám vrátíme peníze. Prosím napište nám na [email protected]. Děkujeme.
Váš tým peckahracky.cz -
E-shop v pohodě, dobrá orientace na stránkách, nákup, platba, doručení, vše bez problémů.
- profesionální a nadstardandní přístup k zákazníkovi
spokojenost
- Rychlé doručení
- Skvělá cena
Zboží přišlo, přesně jako na obrázku, funkční a dorazilo rychle. Za mě super.
- Skvělá komunikace. Okamžité řešení všech dotazů.
- žádné