Pomoc s výběrem mikrovlnné trouby. Vstřícné trpělivé jednání.
Dobrý den paní Vocílková,
za Váš nákup, kladnou recenzi i doporučení Vám moc děkujeme, záleží nám na spokojenosti každého zákazníka a snažíme se pro ni udělat vždy maximum, proto nás těší, že i Vy "odcházíte" z našeho obchodu spokojená. Těšíme se na Váš další nákup.
velmi rychlé vyřízení
Reakce obchodu PAROLEK-SHOP.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a těší nás, že i Vy "odcházíte" z našeho obchodu spokojená.
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
- Vše klaplo, jak mělo, včetně rady po telefonu.
Reakce obchodu PAROLEK-SHOP.cz
za Váš nákup, kladnou recenzi i doporučení Vám moc děkujeme, záleží nám na spokojenosti každého zákazníka a snažíme se pro ni udělat vždy maximum, proto nás těší, že i Vy "odcházíte" z našeho obchodu spokojený. Těšíme se na Váš další nákup.
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Velmi kvalitní zboží a rychlé dodání
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Velice dobré a rychlé jednání. Vstřícnost.
Reakce obchodu PAROLEK-SHOP.cz
za Váš nákup, kladnou recenzi i doporučení Vám moc děkujeme, záleží nám na spokojenosti každého zákazníka a snažíme se pro ni udělat vždy maximum, proto nás těší, že i Vy "odcházíte" z našeho obchodu spokojená. Děkujeme za důvěru a využití našich nadstandardních služeb instalace spotřebičů a těšíme se na Váš další nákup.
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Zboží mi bylo doručeno ve velmi krátké době.
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Super komunikace, po telefonu pan skvele poradil ohledne digestore, rychle dodani, super..
Reakce obchodu PAROLEK-SHOP.cz
za Váš nákup, kladnou recenzi i doporučení Vám moc děkujeme, záleží nám na spokojenosti každého zákazníka a snažíme se pro ni udělat vždy maximum, proto nás těší, že i Vy "odcházíte" z našeho obchodu spokojený. Děkujeme za důvěru a využití našich nadstandardních služeb a těšíme se na Váš další nákup.
- rychlost dodání
- sortiment
- Rychlé dodani
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Vše v pořádku.Rychlé doručení.
Reakce obchodu PAROLEK-SHOP.cz
za Váš nákup, kladnou recenzi i doporučení Vám moc děkujeme, záleží nám na spokojenosti každého zákazníka a snažíme se pro ni udělat vždy maximum, proto nás těší, že i Vy "odcházíte" z našeho obchodu spokojená. Děkujeme za důvěru a využití našich nadstandardních služeb a těšíme se na Váš další nákup.
- Bezproblémový nákup.
Reakce obchodu PAROLEK-SHOP.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a těší nás, že i Vy "odcházíte" z našeho obchodu spokojený.
- TOP prodejce
Skvělé služby jako vždy. Na čem se domluvíme, to platí.
SUPER, určitě doporučujeme.Reakce obchodu PAROLEK-SHOP.cz
Dobrý den pane Muller,
za Vaše hodnocení jakožto našeho velkoobchodního partnera moc děkujeme a budeme vždy dělat maximum, aby jste byl s každou objednávkou i nadále spokojený.
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Malý, výkonný a cenově dostupný
- rychlý nákup , bezproblémové
Vše naprosto v pořádku.
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Jsem moc spokojený s otočením dveří lednice.
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
- Rychlost dodání, jeden den objednáno, následující den jsme měli zboží doma.
- žádnou nevýhodu jsem neobjevila
Rychlost dodání, dobré ceny
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Parolek Shop funguje perfektne úplne vo všetkom, je to 101 % spoľahlivý obchod!
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
V pátek objednáno, v pondělí odesláno.. vše ok
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče