Už nikdy více.
Reakce obchodu PAROLEK-SHOP.cz
Vážený pane Vávra,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, byť nás její obsah velmi mrzí. Dovolte mi reagovat na vzniklou situaci a uvést několik důležitých faktů.
Dle našeho telefonického rozhovoru bylo potvrzeno, že doručení zboží proběhlo velmi rychle - do druhého dne a v pořádku, včetně neporušeného originálního balení. Zjištěná závada - prasklá žárovka - byla bohužel výrobní vadou, kterou jsme při expedici nemohli odhalit, jelikož do originálně zapečetěného balení od výrobce nezasahujeme.
Je nám líto, že jste nás o této závadě neinformoval před zveřejněním recenze. Jako spolehlivý dodavatel jsme připraveni řešit jakékoliv reklamace či nedostatky k plné spokojenosti našich zákazníků. I v tomto případě jsme Vám nabídli výměnu celého kusu či vrácení peněz, kterou jste odmítl a žárovku si vyměnil svépomoci před zveřejněním tohoto hodnocení.
Za působení na trhu stavíme naše dobré jméno na férovém jednání a vstřícném přístupu k zákazníkům. Proto nás mrzí, že negativní hodnocení celého obchodu vzniklo kvůli výrobní vadě jedné komponenty, kterou bychom při včasném upozornění okamžitě vyřešili.
I přesto Vám děkujeme za důvěru v náš obchod a přejeme příjemné používání digestoře.
S úctou a přáním příjemného dne
Roman Parolek
[email protected]
PAROLEK-SHOP.cz - Kuchyňské a domácí spotřebiče -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.