- Rychlost dodání
Pomalí - v době dovolené neposilaji a nemaji to na webu
Dobrá cena
Vše proběhlo k mé spokojenosti.
- Rychlé a spolehlivé dodání
- obchod nabízí zajímavé produkty
- Super rychlé vyřízení
Nákup proběhl rychle a v pořádku
Díky.
vše rychle dodané. velice doporučuji
Děkujeme za recenzi.
vše naprosto OK
Děkujeme za OK.
Obchod mi objednávku potvrdil, platbu přijal, potvrdil termín expedice a poté objednávku odvolal, že vlastně zboží nemá na skladě.
Reakce obchodu ParkFit
Dodavatel jednou produkt má podruhé nemá :-I Nechtěli jsme abyste dlouho čekala, proto jsme Vám vrátili peníze.
...tím, že jako jediní nabízeli a prodávali mnou poptávaný Kostivalový gel, vstoupil jsem do kompletní nabídky obchodu a neodolal jsem a nakoupil zboží celkem za 2.500 a jsem přesvědčen, že jsem neprohloupil ( i když mi místo griotky poslali kmínku )...
Reakce obchodu ParkFit
Jestli to dobře chápu, takže místo griotky 100ml se Vám zaslala kmínka 200ml nebo 0,5L jelikož jiné velikosti se nevyrábí. Je tedy záhada že nám nedošel žádný mail, že by si někdo stěžoval :-))) Problém je že ve skladu nikdo nepije takže mají někdy problém rozeznat lihoviny od Vína :-))) naštěstí se jedna skutečné jen o okrajoví prodej.
Protože zboží bylo dovozcem zničeno vrátili mi peníze
Reakce obchodu ParkFit
Příště budeme posílat v betonových kvádrech, ale i tak máme určité obavy :-( z českých dopravců.
- Dobrý sortiment a pro Brňáky prodejna v Brně
- Objednané zboží, které bylo vše skladem pošlou až za týden?
- Když si týden počkáte, přijde vám nekompletní objednávka
- Na e-maily neodpovídají, ale budou vám od nich chodit automatické maily z e-shopu
Objednal jsem si 19.2. "Italské koření", vybral jsem si zboží takové, aby bylo skladem a co nejdříve mi přišlo. Brzy přišel e-mail, že moji objednávku odešlou až za 26.2. Nečekal jsem to, ale ok, co se dá dělat počkám si...Po 8 dnech od objednání objednávka přišla a chybělo jedno koření.... Napsal jsem mail s fotkou objednávky, že mi objednávka přišla nekompletní, odpověď na mail ještě nemám, ale přišla mi od nich automatická faktura :D .... Příště kupuji kdekoliv jinde a ostatním doporučuji to samé....
Reakce obchodu ParkFit
Ano, vidím to místo 2ks se Vám zaslalo pouze jeden 1ks to jsme skutečně po***** za to pardon, pak se to řešilo, peníze zpět jste nechtěl a pro druhý kus se zastavil někdo z vaši rodiny na naší kamenou prodejnu v Brně. Recenzi jste psal, asi před vyřešením té věci, takže příště největší pravděpodobnosti nakoupíte zase u nás pokud budete chtít stejný sortiment a nebudete chtít si připlácet u konkurence.
- Inzerují zboží skladem, ale skladem ho nemají.
Reakce obchodu ParkFit
Jelikož jsme byli poslední obchod v únoru co vaše požadované zboží ještě měl tak nám došlo více objednávek něž jsme mohli uspokojit. Promiňte. Na druhou stranu šlo objednávku rozdělit do dvou, vy by jste ušetřil několik stovek oproti nákupu u konkurence.
super
Super recenze :-)
- Spokojenost
Velká ochota
Děkujeme.
- 10 dni nez se vam dostane objednane zbozi
Reakce obchodu ParkFit
Jeden z Vámi objednaných produktu náš dodavatel dováží nárazově jednou za dva měsíce ze Slovenska a ještě toho bývá málo :-I Jsme smutni, že jsme Vám nemohli vyjit vstřic, a trvalo to déle než je obvykle.
Všechno v pořádku. Děkujeme
Díky za recenzi.