rychlé doručení, zboží dobře zabalené
- rychlé doručení
Spokojenost
- Sortiment
- Ceny
Parfémy byly kvalitně zabaleny a rychle doručeny. Ceny zde mají také velmi dobré, jistě v porovnání s nějakou kamennou prodejnou.
- Výběr
- Výběr
Líbí se mi velmi rychlé jednání. Velké množství produktů na výběr. Negativa zatím nemám. A to jsem odsud objednával už asi popáté a vždy jsem byl spokojen.
Opravdu široký výběr parfémů. Výhoda možnosti koupit vzorky podle kterých jsem se později rozhodl koupit velký parfém. Balíček dobře zabalený.
- Ceny
- Dárek
Udělal jsem tu dost velkou objednávku různých parfémů, parfémy byly dobře zabalené, dobrá cena, doručení rychlé a ještě jsem dostal i dárek.
vše v pořádku
Celková spokojenost.
- dobrá komunikácia
- rýchle dodanie
- zásielka kvalitne zabalená
zrušili mou objednávku zboží , které měli skladem . Měli proč .Cena jim nevyhovovala.Z 830,- na 3000,-.Neseriozní obchod.
- Výber
Široký výběr parfémů i setů. Objednal jsem si 2 sety, měli je zde za super cenu, doručili je rychle. Odporúčam
- super
moc spokojenej
- Rychlost doručení
- Spolehlivost
- rychlost doručení
Obchod v pohodě, ale vysoké poštovné
- Parfémy, které se již téměř nedají sehnat
- Vyšší ceny
- Možnost jen DPD za velmi vysokou cenu, bez ohledu na výši objednávky
Objednávala jsem miniaturky parfému, který se již bohužel přestal vyrábět. Zde jsem objevila poslední dva kusy. Tomu samozřejmě odpovídala i cena. Podle batch kódu rok výroby 2016. Voní přesně jak si pamatuji. Chvíli jsem váhala s nákupem i vzhledem k recenzním zde. Asi jsem ale měla štěstí, objednávka v pořádku vyřízena a balíček dorazil celkem rychle. Stejně tak i pokyny k platbě a odpovědi na mailové dotazy taky, ačkoliv s malým zpožděním.