Perfektní komunikace a Vstřícnost.
Určitě doporučuji. -
Vše OK
- Komunikace, rychlost dodání, cena.
Vždy je všechno v pořádku. Zboží po objednávce hned vychystají.
Velmi dobrá komunikace s obchodem rychlost dodání celková spokojenost!!!
- Velký výběr, rychlé dodání
- Šíře sortimentu
- Rychlé doručení
- velmi rychlé dodání
- rychlost, spolehlivost
- Rýchle dodanie na osobný odber
rychle jednani,pladba pri prevzeti super,
- Drahá doprava, ale to je dáno charakterem zboží
- rychlost, přesnost
- Vše ok
Vše na jedničku …
Převzato osobně, protože doručení bylo drahé a do Hradišťa to mám kousek. Dodáno dle požadavku, vyrozuměn jsem byl SMS den před objednaným vyzvednutím. Cena dobrá, není co vytknout
- Parapety si vyberu pohodlně doma na PC a objednám, včetně dopravy.
- Potřeboval jsem parapet dlouhý 5 m, objednal jsem si ho, ale dověděl jsem se, že takto dlouhý parapet mi nemůže být dopravní službou dovezen. Domnívám se, že toto by mělo být zřejmé už při objednávání, ne řešit to dodatečně.
Parapety se mi líbí a jsem s nimi spokojen. Bezproblémová montáž, dorazily přeříznuté na poloviční délku, včetně plastových spojovacích prvků. Doporučuji.
Nakupuji zde podruhé. Maximální spokojenost, cena, rychlost
- V e-schopu se dobře nakupuje, je přehledný a má jednoduché zadávání parametrů zboží. Také zasílají zboží velmi kvalitně zabalené a tím pádem chráněné proti poškození během přepravy.
- Nic.
- Doručení dle požadavků na konkrétní datum
- Parapet 3 m dlouhý byl opravdu kvalitně zabalen
- Skladem velký výběr dekorů dřeva u parapetu, nemusíte čekat 2 měsíce i víc, než vám ho vyrobí, objednal jsem a za 5 dní byl doma
Vzhledem k druhu sortimentu nabízeného zboží rychlé doručení, kvalitní obal, který snese i hrubší zacházení dopravních společností, služby na dobré úrovni, které by měli být standardem všude. Doporučuji