Zboží dle webu mělo dorazit ve lhůtě dne 29.9., což se tak nestalo.
odmítnul jsem zboží jelikož jsem viděl odložený parapet od jiného zákazníka na prodejně střešních doplňků ve Frýdku Místku který pochází z jejich dílny, jsou to fušeři co neumí střihnout plech a podle informací se nezabývají reklamacemi
Zboží dorazilo neúplné a nepříliš dobře zabalené.
Objednával jsem eloxované Al parapety, z 15 objednaných kusů přišlo jen 14. Při ceně chybějícího parapetu cca 1200,- plus cena za boční krytky celkem tedy asi 1500,- kč to je docela nezanedbatelné pochybení. Boční krytky byly špatně zabalené - přišly poškrábané a odřené. Vzhledem k ceně, by si to žádalo trochu péče při balení, platím plnou cenu, tak také požaduji bezvadné zboží. Chtěl jsem reklamovat zásilku na telefonním čísle eshopu, ale tam je automat, který vás po dvou zazvonění odkáže na email a na ten mi zatím nikdo nereagoval, tak uvidím jestli se ještě toho posledního parapetu dočkám. -
- Matoucí zadání celkové délky parapetu
Objednání a doprava v pořádku, nutné ale důkladné prostudování jejich návodu na zaměření. Pokud mám kolonku zadejte celkovu délku parapetu, tak zadám celkovou délku parapetu a nevím proč bych měl něco odečítat.
Nelze se dovolat, ani spoji přese meil,nikdo nereaguje
4x rozmer parapetu spravne a 5 kratsi o 3cm a barva s tmavehnedou nema nic spolecne
Objednané zboží nedorazilo, alespoň že nebylo placeno předem.
- Neochota u malé zakázky.
- Přemrštěné poštovné 399 Kč u 40 cm zásilky.
ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI.
Týden od údajné expedice zboží čekám na doručení a nic. Na sledování zásilky u Geisu je zásilka ve stavu doručování na depo, infolinka jenom slibuje doručení a pak se omlouvá. Geis není schopen zásilku doručit.
Jedna parapetni deska má prasklý 4 cm nos,což nevzniklo přepravou,ale dle mého názoru ve výrobě. Krč
zboží bylo zabalené viditelně poškozené na několika místech.
Telefon v době doručení neaktivní (10.00h), na písemnou reklamaci nikdo do 15h.nereaguje.
V 15h. jsou na telefonní lince všichni operátoři pro reklamace obsazení.