- U tohoto termo nestačí bohužel jen popis
- zboží neodpovídá mé potřebě
- špatně jsem si vysvětlila teplé
- vyhovuje spíše na sportovní aktivity
- pro udržení tepla v chladu připráci nefunkční
ponechávám každému na jeho úvaze
- Netuším.
- Objednaná sportovní bílá mikina přišla v sáčku,špinavá od límce po záda,s vytahanými, špinavými rameny, zřejmě visela ve výloze na slunci.Objednávám si často sportovní zboží,a jsem velmi překvapena postojem obchodu k zákazníkovi, od kterého očekává spokojenost.
- zneužívá zákazníka
nedoporučuji
Reakce obchodu PARANAL.cz
prověřil jsme Vaši objednávku a bohužel jsme zjistil, že se Vám dostal do ruky výstavní kus což je v naší firmě nepřípustné. Bohužel k tomu došlo chybou lidského faktoru. Provedli jsme opatření, aby se to již nemohlo opakovat. Velice se omlouvám a děkuji za pochopení.
S pozdravem,
Radek Kopýtko -
- Jako naprosto nevhodné mi příjde při výměně zboží účtovat znovu dopravné.
Reakce obchodu PARANAL.cz
Poštovné zákazníkům, kteří si nakoupí za více než 1500,- Kč vůbec neúčtujeme. Pokud si však zákazník zvolí nevhodnou velikost, pak jsme nuceni při výměně již poštovné naúčtovat.
S pozdravem team PARANAL -
- Žádné
- Nabízí zboží s dobou dodání do týdne a přitom zboží není schopen vůbec dodat. Pak Vás vyzve aby jste objednávku stornovali. Pak Vám ještě posílá další reklamu.
Nic moc.
- Inzeruje zboží skladem, po zadání zájmu zákazníka zboží teprve objednává. Dodací doba v mém případě za dvě kempingová křesla je počátek roku 2016 !!!
Reakce obchodu PARANAL.cz
zboží bylo označeno skladem, protože skladem opravdu bylo, ovšem pouze jeden kus. Snažili jsme se opatřit také druhý kus, ale u dodavatele bohužel došlo ke změně termínu naskladnění na delší dobu, než bylo původně uvedeno.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace.
PARANAL, s. r. o. -
- ???
- ???
Je pre mna nepochopitelne, aby dodanie trvalo tak dlho a to este po mojej urgencii. Dakujem ale nikdy viac.
Reakce obchodu PARANAL.cz
je nám líto, že dodání zboží trvalo déle. Objednávka byla provedena 30. 4. a bohužel následoval státní svátek a víkend, proto jsme nebyli schopni zboží expedovat dříve.
Děkujeme za pochopení.
www.paranal.cz -
- řidič, který mi volá, že věc přiveze, mi není schopen říci, že zakázku předal jinému řidiči a že se tedy zakázka v daný den nedoručí
Den předem mi přišla sms s údajem, že zásilku doručí druhý den ráno. Ovšem bez telef. čísla a když je člověk mimo domov, nemá možnost zakázku převzít a ev. se telef. domluvit na jiném dni. Když v den dopravy v 7,30 h. volá řidič, že zakázku doručí v 11 h. na vaší domácí adresu a vy jste v práci, je jasné, že se nestihnete dostat domů. Když tedy navrhnete doručení do práce, už se nedozvíte, že to poveze jiný řidič a možná taky jiný den. A to přesto, že mají číslo vašeho mobilu, na který se toto všechno dá zavolat !!
Reakce obchodu PARANAL.cz
velice litujeme této vzniklé situace a chápeme Vaše rozhořčení, ale my jako obchod bohužel nemůžeme ovlivnit případná nedorozumění při komunikaci s řidičem přepravní společnosti. Pokud bychom o nastalé situaci věděli dříve, pokusili bychom se s dopravcem spojit a situaci vyřešit lépe, bohužel jsme informováni nebyli a o problému jsme se dozvěděli až z tohoto hodnocení.
Děkujeme za pochopení.
www.paranal.cz -
- běžný e-shop
- v dodávce chybělo některé zboží, kupoval jsem 1 ks stan, 1 ks set vařič + kartuš 250 g, a 2 ks kartuš 500 g, (platba za 2 ks kartuše coleman 500 g, v balíku byl jen 1 ks, navíc na všechno zboží zcela chyběl daňový doklad, v případě potřeby reklamace mám asi smůlu :-(. Vzhledem k tomu, že šlo o položku za 150 Kč, neměl jsem ani čas, ani chuť to řešit, a mávl nad tím rukou.
Rozpačitě, snad šlo pouze o chybu popsanou výše v rámci předvánočního shonu, a ne standardní situaci ....
Reakce obchodu PARANAL.cz
Ihned byla zjednána náprava a zákazník dostal chybějící zboží i fakturu. Reakce zákazníka níže:
Příjemně mě překvapil přístup E-shopu k mojí kritické připomínce, chyba, která určitě vznikla nedopatřením v množství předvánočních nákupů byla napravena, a tím spíše E-shop jako seriózní doporučuji. -
- nejsou aktualizované stránky