- Dobře ceny
- rychlá doprava
- maximálně spokojen
- Slabiny jsem žádné neshledal
doporučuji
- řidič, který mi volá, že věc přiveze, mi není schopen říci, že zakázku předal jinému řidiči a že se tedy zakázka v daný den nedoručí
Den předem mi přišla sms s údajem, že zásilku doručí druhý den ráno. Ovšem bez telef. čísla a když je člověk mimo domov, nemá možnost zakázku převzít a ev. se telef. domluvit na jiném dni. Když v den dopravy v 7,30 h. volá řidič, že zakázku doručí v 11 h. na vaší domácí adresu a vy jste v práci, je jasné, že se nestihnete dostat domů. Když tedy navrhnete doručení do práce, už se nedozvíte, že to poveze jiný řidič a možná taky jiný den. A to přesto, že mají číslo vašeho mobilu, na který se toto všechno dá zavolat !!
Reakce obchodu PARANAL.cz
velice litujeme této vzniklé situace a chápeme Vaše rozhořčení, ale my jako obchod bohužel nemůžeme ovlivnit případná nedorozumění při komunikaci s řidičem přepravní společnosti. Pokud bychom o nastalé situaci věděli dříve, pokusili bychom se s dopravcem spojit a situaci vyřešit lépe, bohužel jsme informováni nebyli a o problému jsme se dozvěděli až z tohoto hodnocení.
Děkujeme za pochopení.
- rychlost
- nemá žádné výrazné
max. spokojenost
doporučím
zcele jistě bude následovat další objednávka -
Vše O.K.
- pohodlí domova
- nevím
spokojen bez připomínek
Jsem velice spokojena. Doporučuji.
- dobré stránky,dobré ceny.
- Neshledala jsem nic.
Nenašla jsem jinde skvělé produkty za tak příznivé ceny doporučuji všem rychlá,dobrá komunikace a rychlost dodání.Budu se ráda vracet.
Spolehlivý obchod
- Nevím.
- Umožnili objednat zboží, které pak nebyli schopni dodat.
Zboží za zajímavou cenu, bohužel ale nebylo dodáno.
- velký výběr zboží, přehledné stránky,dobrá orientace.
Boty Salomon které jsem kupoval ve velikosti UK 10,5 jsem za tu cenu jinde nesehnal.Obchod bych doporučil i ostatnim.
- Přehlednost
- Spolehlivost
- Kvalita zboží
- O žádných nevím
Doporučuji ;-)
- Rychlost vyřízení objednávky a dodání zboží.
Doporučuji ostatním.
S nákupem jsem byla celkem spokojena - jen mě mrzelo, že jsem nebyla informována o opoždění s dodáním zboží. Čekala jsem a z obavy zda budu mít dárek jsem nakonec volala, jak to vypadá - byla jsem informována, že zboží nebylo na skladě a je na cestě a že bude následující den odesláno.... Stačila by mi jen informace, že dojde k malému zpoždění....
Skvělý a bezproblémový nákup
- rychlost dodávky, super komunikace
- podle mne slabiny nemá
- rychlost
- --