• Objednáno 10.1., dnes je 23.1. a zboží ještě nedorazilo.Prý bylo předáno někomu k zabalení. Neuvěřitelně nesolidní.Předražená krkounská doprava-za lehké hodinky ČP 140,-Kč!! Za tu cenu mi byl dopraven 180 cm vysoký dřevěný regál.

Obchod jednoznačně n e d o p o r u č u j i !!

Reakce obchodu P&J Jewellery s.r.o.

velice nás mrzí, že jste nebyla spokojena s našimi službami. Rádi bychom uvedli ale věci na pravou míru. Co se týče Vaší objednávky, tak před objednáním zboží je každý zákazník informovaný o stavu dodání zboží. Vaše objednávka obsahovala zboží s označením "Skladem u dodavatele", kde je jasně specifikovaná doba naskladnění zboží a doručení. V tomto případě bychom Vám doporučili si řádně číst všechny obsažené informace před samotným objednáním na e-shopu. Co se týče dopravy za dodání zboží, tak každý zákazník má možnost si zvolit preferovaný způsob dopravy. Ostatně řečeno ceníky za dopravné si neurčujeme my, ale naši dopravci. Nemůžeme tedy za to, že dopravné přes Českou poštu je dražší. V opačném případě je možnost volit i levnějšího dopravného, než-li je Česká pošta - Balík do ruky, který je zpravidla dražší variantou dopravného. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.