Tohle není jen tak obyčejný e-shop, tohle je opravdový svět pádlování :) Spousta informací, instruktážních videí, zajímavých článků... Prostě paráda, srdeční záležitost... Pořídili jsme zde dva úžasné paddleborardy, super ceny, okamžité dodání. Už se moc těšíme na vodu :) 100% spokojenost, děkuji a doporučuji nákup u nadšených profíků.
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
velice děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Na rychlém odesílání, poradenství a individuálním prozákaznickém přístupu si zakládáme, proto rádi slyšíme zpětnou vazbu, že je to pro zákazníky přínos. Mějte krásné zážitky na vodě a nyní především příjemný zimní čas, Pádlujte.cz -
Rychle a kvalitně
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Na rychlém odesílání, poradenství a individuálním prozákaznickém přístupu si zakládáme. Mějte krásné zážitky na vodě, Pádlujte.cz -
- Srdeční záležitost :-)
- Komunikace
- Rychlost dodání
- Komunikace, rychlost
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
Vše v naprostém pořádku, bylo to dárek k Ježíškovi a naprostá spokojenost.
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
- Super poradenství z výběrem padelboardu, rychle doručení.
- Vše v pořádku
- Velký výběr
- Super komunikace
- Poradenství při výběru
- Informativní videa
Skvělý e-shop s opravdu širokou nabídkou a spoustou informativních videí, které mi pomohly se lépe zorientovat. S výběrem jsem si nakonec stejně nechala poradit a musím pochválit skvělý přístup a ochotu. Dodání rychle, bezproblémové. Už se těšíme, až vyzkoušíme!
- Jeden den objednal, druhý den dovezli. Supr
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
- Dárek mi prisel hned druhý den, super rychlost!
Parádní komunikace s obchodem, hned zodpovězené mé otázky .
Spokojený,rychlé doručení.
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
- Velmi rychlé odeslání a dodání objednávky.
- Podrobné informace o produktech.
- Přehledné www stránky.
Na obchod Pádlujte.cz jsem narazila náhodou při hledání dárku pro manžela. Moc se mi líbí přehlednost stránek i veškeré informace o zboží. Laikovi jako jsem já to nesmírně pomáhá při výběru toho pravého produktu. Dodání balíku bylo téměř okamžité. Celkově je pro mě tento nákup velmi příjemnou zkušeností.
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
Děkujeme za milá slova. Na přehlednosti stránek, poradenství a rychlém dodání si zakládáme. Přejeme Vám klidné svátky a mnoho krásných zážitků na vodě. PÁDLUJTE.CZ
Vzhledem k předmětu nákupu (kajakové pádlo k paddleboardu jako dárek pod stromeček) ještě nevím, zda bude spokojenost s kvalitou, ale věřím, že vše bude ok.
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
Věříme, že budete s našim produktem spokojen. V případě jakýchkoliv komplikací se na nás neváhejte obrátit. Přejeme mnoho krásných zážitků na vodě. PÁDLUJTE.CZ
- Telefonická pomoc při výběru zboží
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
- Přehledné stránky, které člověku pomohou se rychle v nabídce zorientovat a vybrat to pravé.
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
- - odborné rady při výběru kajaku podložené zkušeností při testování lodí
- - velice příjemná a trpělivá komunikace s prodejcem
- rychlé doručení
Pokud někdo uvažuje o nákupu kajaku nebo vybavení na vodu, mohu tento specializovaný obchod doporučit. Měla jsem s ním úžasnou zkušenost.
Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
velice děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Na rychlém odesílání, poradenství a individuálním prozákaznickém přístupu si zakládáme, proto rádi slyšíme zpětnou vazbu, že je to pro zákazníky přínos. Mějte krásné zážitky na vodě a především příjemný předvánoční čas, Pádlujte.cz -
V dnešní době se více nadává než chválí. Pokusím se trošku o nápravu.
Před pár týdny se mi do ruky dostala knížka od Moniky Klemšové, Na paddleboardu za snem a já si vzpomněl na roky dávno minulé. Kniha mě velmi namotivovala a s manželkou jsme proto začali uvažovat o nějakém plavidle. Z důvodu, že kolena již něco pamatují a na paddleboardu se často klečí, rozhodli jsme se pro SupKajak.
Komunikace s obchodem byla vynikající, ochota a odborné rady nezvykle nadstandardní. Internetové stránky včetně videí jsou na velmi dobré úrovni. Co mi trošku znepříjemnilo výběr, byla absence váhy u jednotlivých "lodí". Tyto informace však lze dohledat v katalogu zboží.
Objednané zboží bylo doručeno velmi rychle a v pořádku. Obchod mohu jen doporučit. První nákup a 100% spokojenost.Reakce obchodu PADLUJTE.CZ
Jsem velmi spokojen s nákupem i s informacemi, které jsem dostal po
telefonu i v mailové komunikaci s pracovníkem obchodu. Původně jsem
chtěl paddelboardy nakoupit v jiném obchodě a už jsem byl téměř na 100 % rozhodnutý, který typ koupím. Na webovou stránku padlujte.cz jsem narazil náhodně. Po zavolání jsem dostal od pracovníka obchodu takové odborné informace, že jsem výběr paddelboardů přehodnotil a nakonec koupil ty, které mi byly doporučeny. Touto cestou bych chtěl poděkovat za ochotu, trpělivost s dlouhým rozhovorem při kladení otázek a za příjemné vystupování a rychlé vyřízení moji objednávky.Reakce obchodu PADLUJTE.CZ