- Příjemná a rychlá komunikace. Pracovník obchodu dokonce telefonoval, zda k zakoupenému světlu nechci přibalit také žárovky.
Maximální spokojenost s přístupem obchodu, rychlost, odpovídající balení dodávky, osobní kontakt při odeslání.
fakt moc pekny svetlo
Byl jsem s obchodem spokojen. Děkuji. V úctě tp
Vstřícné, rychlé jednání.
- Rychlost dodání
- velký výběr
rychlost, pěkné zboží,
doporučení skvělé LED žárovky - 3 možnosti svícení -
zboží zaplaceno, dostala jsem před týdnem mail, že se objednávka vyřizuje a já nevím, jestli jsem naletěla podvodnému obchodu nebo co se děje. pokud je zboží na skladě, už by mělo být zboží u mě. pokud není, měla jsem být informována.
Vše zcela bez problémů. Spolehlivý obchod!
první nákup naprostá spokojenost
stále čekám na objednávku,chodí děkovné emaily a zboží stále nepřišlo
- seriózní a spolehlivé jednání
Vše proběhlo hladce.
- Obchod mne telefonicky kontaktoval zda nechci k objednavce lustru jeste zarovky a zaslal mi nabidku na mail. Velmi mily pristup. Objednavali jsme uz po nekolikate a vzdy 100% spokojenost. Dobra komunikace, ochota, rychle dodani, kvalitni zbozi.
Skvělá domluva .Poradili a doporučili .
Rychlé jednání i doručení.
- Výborná komunikace obchodu při doručení přepravní službou rozbitého lustru. Obratem zaslali nový lustr a vyřídili i reklamaci s přepravní službou.
- Rychlost vyřízení.
Zboží bylo doručeno po delší době, asi po měsíci od objednání, ale bylo to z Anglie, tak to prý nešlo urychlit.