nevím
Nemohu posoudit nic, zboží ještě nemám.
Obchod by neměl nabízet něco co neumí. Dodání zboží za víc než třicet dní je v dnešní době dost mimo. Lepší snad je už jen Česká pošta. Rozhodně nedoporučím nikomu, aby nakupoval vyše výrobky.
Dobrý den Josefe,
děkujeme za Vaší reakci. Vzhledm k velkému množství objednávek, chráněná dílna nestíhá vyrábět dostatečné množství Zembagů. Prosím Vás o strpení. Všechny objednávky řádně evidujeme a vyřizujeme v pořadí v jakém jsme je přijali.
Předpokládaná doba doručení je v současné chvíli 3-5 týdnů.
Budu rád, když se nám ozvete na email [email protected] a najdeme společné řešení.
Dlouha doba dodaní zboží, Komarek
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaší reakci. Jak už jsem uvedl níže, objednávek je tolik, že nám chráněná dílna nestíhá dodávat dostatečné množství Zembagů. Prosím Vás o strpení. Všechny objednávky řádně evidujeme a vyřizujeme v pořadí v jakém jsme je přijali.
Předpokládaná doba doručení je v současné chvíli 3-5 týdnů.
Ošetřeno.cz -
Obchod bez problémů, výrobek neplní slibovanou funkci.
Reakce obchodu Ošetřeno.cz
velice mě mrzí vaše špatná zkušenost s Ošetřeno.cz
Neváhejte nás kontatovat na [email protected] určitě najdeme společné řešení.
Ošetřeno.cz -
Malý obsah pytle, složitá a drahá náhradní náplň aktivní složky.
Reakce obchodu Ošetřeno.cz
mrzí mě vaše spatná zkušenost. Větší velikost neplánujeme, ale právě pro tyto případy máme sadu tří kmínových pytlíků https://www.osetreno.cz/Sada-na-12-kg-brambor-d142.htm. Pokud je rovnoměrně rozmístíte mezi brambory do uzavřeného prostoru, aby kmínová silice neutíkala, bude to také fungovat. Náhradní kmínový pytlík, je k dostání za 60 Kč na našem eshopu Ošetřeno.cz.
Možná se nám časem podaří náklady srazit, ale zatím dáváme přednost podpoře lidí s handicapem.
Ošetřeno.cz -
- Jediný e-shop, který nabízel požadované zboží.
- Zaslán výrobek, kterému končí expirační doba počátkem února. Předpokládané použití výrobku až na jaře a v létě.
- Rychlost a komunikace
- Zboží dodáno 13.5.2015
- Na obalu napsáno spotřebujte do 12měsíců od 15.5.2014!!(obaleč jablečný)
- Na obalu napsáno spotřebujte do 12měsíců od 20.6.2014!!(obaleč švestkový)
- Takže spotřebu do limitu asi nestihnu.