Výhodné nákupy

• Rýchle dodanie, super komunikácia, krásny kvalitný tovar

• bezproblémový nákup, rýchlosť, dobrá kvalita tovaru

Obchod prebehol rýchlo a v poriadku. S dodaným objednaným tovarom (univerzálna bunda s odnímateľnou mikinou Pacific 3 v 1) som spokojná, sadla veľkosť a kvalita je tiež dobrá. Nákup cez tento e-shop môžem len odporučiť.

Jako vždy všechno v pořádku.

• E-shop mi vyšel vstříc ohledně změny objednávky, super přístup! Určitě doporučuji, byla jsem mile překvapena. Zboží dorazilo během 2 dnů.

• Tovar mi nebol doručený v deň, ktorý bol garantovaný pri objednávke. Pokus o doručenie bol neskoro.

• rychlé dodání
    • zboží přesně jak na obrázku
    • bunda super

Bunda je super. Splnila moje očekávání, určitě mě bude dobře sloužit na horách.

• dobrá komunikace s obchodem
    • problémy s dopravou

Byl problém s doručením, ale dobrou komunikací s obchodem vše vyřešeno. Jen velikost moc neodpovídá. Velikost L je spíš velikost M

• Rychlost doručení

vše v pohodě

Nákup ok

• Velká spokojenost

rýchla výborná komunikácia... vestičky príjemne hreju su výborné, presne zodpovedaju popisu predajcu

• Super cena
    • Rychlé dodání
    • Žádné zbytečné kecy. ;-)

• Kvalita materiálu a elegance toto zboží nepostrádá. Taktéž rychlost a dovoz do tří dnů od objednání přes internet neměl žádnou chybu. Zboží bylo přepravcem dodáno v naprostém pořádku. Děkuji.
    • Nevýhoda je jen pro ty lidi, kteří nevlastní jakákoliv zařízení na možnost se připojit na internet a vyhledat si tak Vaše stránky a vybrat si zboží a vyplnit velmi jednoduše objednávku a Vám ji odeslat.

OK vše v naprostém pořádku a přehledně a přehledné.

Objednala som si prvý krát...rýchlo vybavená objednávka, kvalitný tovar

Zboží přišlo rychle a skvěle vše padne.

Velikost trička perfektně znázorněna, rovněž uveden materiál a gramáž, barva též odpovídala vyobrazení. Spokojenost.

• jednoduché objednávanie, prehľadné pozeranie tovaru, rýchle doručenie

Viackrát som objednávala pracovné odevy do kuchyne pre kolegyne. Vždy boli spokojné. Keď sme netrafili veľkosť, s ochotou vymenili tovar.