Skvělý obchod,doporučuji všem.
- rychlá dodávka
Jsem spokojen kvalita i rychlost dodání.děkují.
- Velmi ochotně radí po telefonu.
- Rychlé dodání.
Jedním slovem spokojenost
- Rychlost…bezproblemovost…
- Rychlé dodání zboží, dobrá komunikace.
vše OK
Objednávala jsem poprvé.
- rychlost, dobrá komunikace
- rychlost dodání, ceny
Spokojenost. Děkuji.
- extrémně rychlé dodání
- přímo vzorně zabaleno :-)
- Velmi zajímavá cena...tipuji, že téměř distributorská.
Objednala jsem si u nich v krátké době dokonce 2x. Pokaždé stejná spokojenost, evidentně spolehlivý a seriozní obchod. Dá se říci, že mi spravil náladu vůči značce LR, kde jsem byla kdysi zaregistrovaná jako distributor a jejich chování připomínalo řeznického psa, když mi kdysi regulérně okradli na faktuře a odmítali mi peníze vrátit (vytočili mi tehdy tak, že jsem si už u nich nekoupila ani pastu na zuby). Nyní jsem se chtěla opětovně zapojit, LR mé členské číslo (a nemálo kdysi placené členským vstupním nákupem) suverénně zrušilo pro"nečinnost" včetně mé celé osáhlé větve MLM, a představa, jak mi zase kvůli nákupu nutí někdo do jejich prapodivného manipulativního systému ve mně vyvolal odpor, již jen při poslední komunikaci s nimi. Následkem toho jsem našla tento e-shop, kde jsem si objednala bez problémů co jsem chtěla, aniž by mi následně někdo otravoval, nutil mi chodit na jejich přiblblé školící akce a nutil (pardon,motivoval) mi k nákupu něčeho, co nechci. U tohoto prodejce si mohu koupit co chci za příjemné ceny. Držím e-shopu palce, sice nevím, jak to dělá, ale jestli jede přímo pod LR, pak je to první pozitivní věc, kterou si o celém systému myslím. Bohužel, každý systém dělají lidé. Možná, že systém někdo vymyslel dobře, jen lidé ho dělali špatně. Nakoupením v e-shopu veškerý opruz kolem odpadá. Byla jsem značkou LR a jejich manipulativním chováním vysloveně zhnusena. Nyní jsem ráda, že jsem našla internetový prodej za příjemné ceny, kde si mohu koupit co chci, za kolik chci, a nikdo mi k ničemu nenutí, navíc z e-shopu, kde obdržím zboží brzy. Co se týče výrobků samotných, ty netřeba jakkoliv popisovat, byly, jsou a nejspíš i budou stále nadstandardně kvalitní. Tento obchod mi po letech opět naučil značku mít ráda.
Reakce obchodu Online-akce.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za pochvalu a velice obsáhlou recenzi. Jsme rádi že zde naší práci zákazníci pozitivně ocení. Budeme se i nadále snažit být o proti konkurenci kvalitou služeb o krok napřed. Budeme se těšit na váš další nákup.
S pozdravem e-shop LR-akce.cz -
Vše proběhlo v pořádku. Zásilka přišla za 2 dny takže super.
- Rychlost dodani
- Dobrá cena
Nakupovala jsem v obchodě poprvé, vše v pohodě,
přišlo mi zboží, které jsem si skutečně objednala -
- Vše ok.
- Nic.
Dokonce se mně stalo, že jsem zboží objednala omylem dvakrát. Z obchodu během pár hodin volal příjemný mužský hlas, zda to myslím vážně. Bez problému omyl napravil. Moc děkuji. JP
Absolutní rychlost dodání
- Spokojenost s nákupem
- K vyz ednuti kdykoliv potrebuju
- Perfektní jednání
Dobrý den, obchod můžu jen doporučit!
Zboží dodané včas, komunikace skvělá, důvěřivost a vstřícnost! Obchod nemá chybu!