- Žádné.
- Poslali mi jiné zboží než jsem si objednal.
- Prodávají zboží, které pravděpodobně ani nemají a na eshopu mají plno chyb a nepravd.
- Na své náklady jsem poslal neobjednané zboží zpět a i po urgenci na vrácení peněz čekám už týden.
Objednal jsem si zimní směs do ostřikovačů jejich vlastní výroby.Na eshopu mají, že směs je oranžové barvy a i je to tak vyfoceno, ale přijde modrá směs.Teď je otázka, zda i nezámrznost nebude odpovídat.
Dále jsem si objednal čtyři litrovky chladící kapaliny Carline G13 kterou inzerují a bez ostychu mi pošlou Agrimex a vymlouvají se, že to mají na eshopu špatně.No i po dvou týdnech to mají stále špatně.Kvůli jejich chybě jsem to poslal na své náklady zpět a na vrácení peněz čekám už týden od doručení balíku.Tomuto obchodu bych se raději vyhnul a nakoupil někde jinde.Nedoporučuji.Reakce obchodu Olejnička.cz
Dobrý den Jakube,
ještě jednou se Vám omlouváme za vzniklé potíže. Skutečně jsme měli u daného produktu špatně zařazenou fotku. Zkrátka se stala chyba a rozhodně v ní nebyl nějaký skrytý úmysl.
Nicméně produkt, který jsme Vám zaslali měl stejné vlastnosti a kvalitu, jako produkt, který jste si na e-shopu objednal. Jedná se pouze o jiného výrobce. Cena je také stejná. Chybu jsme se snažili ihned řešit a vysvětlit, že se jedná o ten samý produkt i kvalitu. Ale chápeme, že jste trval na značce, kterou jste si objednal. Dále Vám kolegyně nabídla vrácení zboží na naše náklady. To jste ale odmítl, takže jsme Vám vrátili částku pouze za produkty.