- žádná
- nedodá zboží
Týden po potvrzení přijaté objednávky nepřišla žádná zpráva. Telefonní číslo na webu neuvádí. Napsal jsem e-mail s dotazem na číslo mé objednávky. Odpověď nepřišla. Naštěstí jsem volil platbu dobírkou.
- Zatím o žádné nevím.
- Obchod nekomunikuje, objednané zboží ani po šesti nedělích nedodal.
Zboží objednáno 20.12.2020, na konci ledna stále nedodáno. Obchod nekomunikuje. Mrzí mě, že jsem si nejdřív nevyhledala recenze obchodu. Ušetřila bych.
- ŽÁDNÁ!!!
- PODVOD
- NEKOMUNIKUJÍ
- ZBOŽÍ NEBYLO DORUČENO
Určitě NEDOPORUČUJI! Je to PODVOD! Zboží zaplacené, ale bohužel ho asi nikdy neuvidím...
Objednala jsem si a zaplatil aza trampolínu a nedostal jsem ji déle než 2 měsíce. Kontaktovala jsem je třikrát, žádná odpověď. Požádal jsem o vrácení peněz a odpověď stále nebyla. Je to SCAM!!!
- Žádná komuniz
Objednávka odeslána a doteď žádná odpověď vůbec nereaguje na dotazy je to strašné
- žádné není
- Zaplacené zboží nebylo zasláno. Obchod nereaguje.
- Obchod nereaguje.
Zaplacené zboží nebylo zasláno.
- Žádná komunikace
Po zaplacení zboží mi nic nepřišlo a obchod na email nereaguje.Je to podvod.Nic neobednavat.
- Nahlášení na PČR :-D
- Nahlášení na PČR
Nahlášeno na PČR PRAHA Stodůlky pod číslem KRPA-201257-7/PŘ-2019-001216. Čím více nás to nahlásí tím lépe a bude se to řešit
- Podvodníci
Objednané zboží sice dorazilo ale rozbilo se během prvních pár minut. Zboží jsem poslala s odstoupením od smlouvy zpět, 28.3.2019 si balík někdo převzal a do dneška se nic neděje!!!! Nikdo nekomunikuje!!!! Je to jeden velký podvod, spousta lidí má s tímto eshopem jenom potíže - nedoručené zboží, reklamace, odstoupení od smlouvy. Kdo se nechce nechat napálit a přijít o peníze nenakupujte u nich. Jedním slovem schrnuto PODVOD!!!!
- ceny
- zboží skladem objednané 13.12. bylo doručeno až po Novém roce
Jsem absolutně nespokojená. Divím se, že zboží vůbec přišlo.
Objednala jsem zde 13.12. hrnek. Měl to být dárek k Vánocům. Obchod mi na dotaz ze 22.12. odpověděl až 9.1., že zboží teprve odesílají. Takže bylo po dárku.... -
- je to podvod
- pošlete peniaze prevodom a už ich neuvidite
- nekomunikuju, nemaju funkčný telefón
- nenechajte sa nachytať!!!
POZOR!!!!!
Obchod láka na oveľa nižšie ceny ako kdekoľvek inde, no je to podvod! Peniaze odošlete prevodom, ktorý potom ťažko môžete reklamovať a už ich neuvidíte. Určite tomu nenaleťte ako my všetci!!!! -
- Všechno špatně
Dobry den, mam stejnou negativni zkusenost,kterou neni treba podrobne popisovat. Jen chci poradit, ze pokud jste uhradili platebni kartou, podejte u sve banky reklamaci. Dnes, po dvou mesicich, byla ma reklamace uznana a na ucet mi byly vraceny penize. Snad tato informace nekomu pomuze.
- Výhoda žádná
- Zboží přišlo poškozené, bylo zabalené v příšerném papíru, ale reakce žádná. Tento obchod rozhodně nedoporučuji.
- podvod - Oznámení na policii v Nejdku č.j. - KRPK -7032 -3/PŘ - 2019 - 190316
- podvod - Oznámení na ČOI - číslo podání 22709
- Extrémně dlouhá doba doručení
- Nekomunikace obchodu
Zboží jsem objednal 30.11.2018. Jelikož se jednalo o vánoční dárek, tak jsem myslel, že se jedná o dostačně brzo objednané zboží. Do Vánoc nedorazilo. Po Vánocích jsem objednávku zrušil, protože zboží již z logických důvodů nebylo potřeba. Obchod na zrušení neodpověděl. Dne 28.1. mi zásilková společnost tuto objednávku chtěla doručit. Zboží jsem nepřijal. Ještě, že jsem si zboží objednal na dobírku.
Komunikace žádná, zboží objednané 13.12 s garancí doručení 19.12 odeslali 28.1. Nikdy víc tento obchod.
- Podvod
- Nekomunikují
- tel. číslo nefunguje
Objednávala jsem 9.12.2018 dnes je 21.1.2019 a zboží stále nepřišlo i přes to, že bylo zaplacené ještš v den objednání !!!
- podvod
- 27.11. objednáno zboží, 29.11. přišel mail o přijetí platby, od té doby žádná reakce ani po kontatování z mé strany.
- NEDOPORUČUJI!!!!!
- Podvod
- Nekomunikuje
Zboží jsem naštěstí nezaplatila předem, nicméně objednávku jsem udělala v Listopadu a dosud nepřišlo nic ani na dobírku. Nikdo nekomunikuje na emaily, telefón nedostupný - NEKUPUJTE!
- Nikdo nebere telefon, nikdo nekomunikuje.