- Opravdu žádná
- NEDOPORUČUJI!!!!! Podvodný obchod, nereagují na email, telefon, zaplacené zboží nedodají, peníze nevrátí...
na stránkách je psáno, že Všechny objednávky budou vyřizovány postupně.
Můj syn si objednal před Vánocemi hračku pro malou neteř, zaplatil ji a do dnešního dne nic nepřišlo.
Na email ani telefon, žádná reakce.
Zaplacené zboží nedododají, peníze nevrací!!!!!!!!
Nechápu, jak tu někdo mohl být s touto firmou spokojený. Rozhodně nedoporučuji tento obchod, jsou to podvodníci - jiné přirovnání pro ně nemám!!! -
Spokojennost jak s rychlostí dodání objednaného zboží, tak i s jeho kvalitou
Zboží skladem, přesto po téměř 2 týdnech nemáme nic
- Nedostupne telefonni cislo,
- zboží nepřišlo
14.12.2018 objednáno a dosud mi nic nepřišlo. Telefony hluché a na e-maily nikdo nereaguje. Dnes jsem věc předala Policii ČR.
- nedostupne telefonni cislo, ignorace pri reklamaci
- zavadejici fotografie a popis produktu
Zbozi bylo naprosto neodpovidajici popisu a fotografiim, ktere firma publikovala na internetovych strankach. Kufr naprosto lagricovy, zetony mekke, poustely barvy. Jednim slovem katastrofa
Hrozný obchod. Zboží nedoručeno, telefonní čísla zrušená na emailovou komunikaci není brán zřetel. Nákup rozhodně nedoporučuji.
- Podvod
Podvod. Prosím všechny podvedené, kterým to není lhostejné, aby se přidali k facebookové skupině Oksleva podvedení. Děkuji.
- Zrejme podvod, neodpovidaji na emaily a telefon je nedostupny
Do dnes se nikdo neozval, neodpovidaji na emaily, telefon je nedostupny. Zbozi neprislo. JE TO PODVOD!!! Na internet jsem si vsimla referenci a nejsem sama, kdyby jsme je vsichni sli nahlasit na policii, tak se to bude resit a nenaleti dalsi lide.
- obchod nekomunikuje.
- 20 dní a stále nedoručeno!!!!!!!!
- Stale cekam na zbozi, ktere jsem jiz zaplatila prevodem
- zboží nedorazilo.Na telefonicky dotaz číslo neexistuje
- Za objednané zboží jsem zaplatila, ale nic mi nepřišlo. Platila jsem docela velkou částku a nic. Nikdo nereaguje na telefonát, na e-mail, prostě na nic. Dále jsem se dozvěděla, ze to jsou podvodníci.
- Přijdete o penize
- Podvodny obchod
Podvodny obchod v zadnem pripade nedoporucuji zde nakupovat ..cekam skoro mesic na zbozi a nikdo nereaguje na nespocet emailu ...prisla jsem o penize a zbozi v nedohlednu
- Žádná výhoda..
- Nekomunikuji, zboží nedodany...
Přišla jsem o víc jak 1000kc.. Je to už přes měsíc.. Ráda bych podala žalobu, přidá se někdo? Nebo už tak někdo učinil?? Klidně mě kontaktujte na email [email protected]
Zbozi po mesici od objednavky nedorazilo a uz v to ani nedoufam. Po hledani spolecnosti v obchodnim rejstriku jsem zjistila, ze majitele maji ruska ci ukrajinska jmena. Dejte si pozor, at neprijdete o penize jako ja.
- Objednavka za vice jak 3 tydny nedorazila, telefon nedostupny.
- Zboží nikde,zaplaceno, žádná komunikace od 12.12.2018! Podávám trestní oznámení.
Rychlost s jakou byla moje obj.vyrizena
- Zboží jsem objednala dva týdny před Vánocemi, dosud nedorazilo a už se chce hodnotit spokojenost s nákupem? Docela směšné. . A to,ze jsem jim psala,jak to s objednávkou vypadá, ještě pár dni před Vánoci,zdali dorazi či ne,jsem stále bez odpovědi