- není
- komunikace nulová
nekomunikují... vůbec... email o objednávce nikde, email ohledně registraci nikde... asi mají nefunkční automatické odesílání mailů nebo co... kdoví... šedá eminence mezi eshopy
- Naprostá nekomunikace ze strany prodejce
Neměli zboží skladem, ačkoli to na eshopu měli označeno jako skladem. Kdybych si po týdnu nezavolal, tak bych se to nedozvěděl. Nicméně pozitivně hodnotím, že telefon vzali a na dotaz zareagovali rychle . Což nemění nic na tom, že musím zakoupit jinde na poslední chvíli.
Bohužel zboží ukazované v nabídce neodpovídá skutečnosti. Název zboží odpovídá jen napůl zboží na obrazku. Já kupoval koncentrát k ředění, dodáno ovšem stejné množství již jiného výrobku, který se neředí. Takže proti koncentrátu bych na stejnou plochu spotřeboval 5x více produktu, tedy 5x dražší!!!
- žádná komunikace
I přesto, že měli uvedeno, že zboží je skladem (objednávka 7.1.2022) stále i po 4 dnech bylo uvedeno, že objednávka se vyřizuje.
Po těchto dnech jsem objednávku zrušil a vzal jinde a již mám doma. -
Delší dodací doba, i když zboží bylo skladem. Doručeno zboží mělo být druhý nebo následující den. Bylo doručeno až za týden.
Slibovali zboží dodat do Vánoc, ale nestalo se tak. Telefon permanentně nikdo nezvedá. Po emailové urgenci zboží odeslali, přičemž jsem v novém termínu potřebovala změnit dodací adresu, což mi potvrdili. Přesto zboží dodali na původní adresu a nejsou schopni ho přeposlat jinam. Takže celá objednávka se stornuje a já můžu leda vytvořit novou.
Tvrdí, že je zboží skladem, ale po týdnu zboží ani nezačali balit.
- ceny jsou OK
- Dodací termíny uvedené obchodem neplatí
6.10. Vám byl zaslán e-mail s předpokládaným termínem naskladnění zboží.
Tento termín připadá ke dni 14.10..
Děkujeme za Vaší trpělivost.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Ondřej Zítka
dnes je 19 a stále čekám i na informaci o odeslání. -
- Při nákupu ochota a rychlé jednání
- Reklamace trvala dlouho
Reklamace trvala neskutečně dlouho, asi na 10 urgujicich emailu vůbec nikdo nereagoval
- 31.5. jsem objednal zboží, které bylo skladem. 7.6. nemám zprávu kde je.
Zbozi prislo rozbite bylo nedbale zabaleno jiz z obchodu tudiz vinu nenese prepravce problemy s reklamaci nelze telefonicky se domluvit komunikuji pouze mailem
Ackoliv obchod dopredu prezentoval, ze zbozi bude dostupne 17.12. (objednano 25.11.) prisla dne 18.12. informace o zpozdene dodavce na 15.1.2021.....
Objednávku jsem doposud neobdržela, po 13 dnech je stále ve stavu zpracování. I když mají na stránkách uvedené upozornění, že dochází ke zpoždění vyřízení objednávek o 3-4 dny, v mém případě je to už více než týden.
- 14. 4. jsem objednal, zaplatil, 20.4. zboží mělo dorazit. dnes 26.4. se objednávka zpracovává. komunikace žádná, telefon nezvedají
Pokud se Vám nějakým záhadným způsobem podaří sehnat telefonní číslo, tak se dovoláte na reklamační oddělení, kde sedí dost neochotný personál, který Vás odkáže na komunikaci přes nějaký nesmyslný dotazníky. V každým případě, pokud budete mít jakýkoliv problém, nikdo Vám osobně nepomůže ani neporadí. Pro mne obchod, kde již nakupovat určitě nebudu !
Nakupoval se hodně,ale v poslední době nejsem spokojen.Balík přišel rychle ale nekompletní.Zboží bylo odbalené a chyběli věcy,např.nabiječky k akučku a i přišla prázdná krabička.A reklamaci ne a ne vyřídit.NEDOPORUČUJI.
- Jedna položka, kterou jsem si objednala, bohužel nebyla skladem. Napsali mi, že do 14 dnů naskladní, po měsíci bez jakýchkoliv dalších zpráv jsem objednávku zrušila
- Neseriózní jednání
- Nedokáží dát informaci o naskladnění svých výrobků
- Přišlo mi, že je jim to jedno
- Čekal jsem že zboží přijde do dvou dní a nebo se někdo ozve ale zatím nikdo .
uvadeji "skladem" zbozi ktere ve skutecnosti nemaji, nasledne nedokazi dodrzet slibeny termin dodani :( ,, pokud se zakaznik sam neozve, tuto skutecnost ani nenapisou :(