- výborná cena
- Ceny, komunikace
Obchod doporučuji ostatním.
- zajímavé ceny
Děkujeme za Váš názor. Officentrum
- Výborná komunikace i při opětovné reklamaci výrobku - okamžitá reakce a vstřícnost při řešení problémů.
Vloni jsem si koupila plnicí pero, které jsem byla nucena reklamovat. Reklamace byla vyřízena velice rychle - výměnou za nové zboží. Při vší smůle ani toto pero nepsalo tak, jak si představuji, proto jsem téměř po roce opětovně reklamovala toto zboží a musím napsat pochvalná slova ze velice rychlou a vstřícnou reakci s přáním vyřešit tento problém. Velice oceňuji komunikaci a snahu napravit chybu - pokud se stala. V tomto internetovém obchodě o svého zákazníka pečují.
Když pominu fakt, že zboží dorazilo na jinou adresu, než jsem v objednávce uvedla, tak jsem byla s nákupem vcelku spokojena.
Reakce obchodu Officentrum.eu
Omlouváme se pokud došlo k chybě.Můžete nám zaslat číslo objednávky pro kontrolu ? děkujem
- obrázky jsou malé a nejsou dobře vidět drobné detaily
- v případě spisovek a jiného zboží tvořícího ucelenou řadu by bylo dobré uvádět rok výroby, anebo upozornit na dané rozdíly.
dobrá telefonická spolupráce a ochota daný problém řešit.
- Pohodlí
- Snadnost
- Termín dodání
- Kvalitu
- žádné
spokojenost
- Bezvadnou rychlost dodani.
- O neco delsi cekaci dobu na fakturu v pripade, ze za zbozi platite prevodem.
Vse v naprostem poradku. Obchod doporucuji.
- rychlost vyřízení objednávky, velký výběr sortimentu
Byla jsem s nákupem moc spokojená, protože jsem zde sehnala sešity, které jinde nemají a prodavači mi tvrdili, že prý neexistují.
- levnější ceny
- komunikace se zákazníkem
- Výborná komunikace a příjemný personál.
Váš obchod bych jedině doporučil.
- Dobré ceny
- Skvělá komunikace
Nakoupila jsem zde proto, že požadované zboží měli za nejlepší cenu. Obchod mě informoval o stavu objednávky i odeslání. Zboží přišlo brzy a perfektně zabalené. Takže doporučuji.
- Zbozi jsem objednal, zaplatil - ale zadna odezva. Ani zbozi. Nikdo me ani nekontaktoval.
nedoporucuji.
Reakce obchodu Officentrum.eu
omlouváme zřejmě došlo k nedorozumění můžete nás kontaktovat a odeslat nám objednávku,podíváme se k de je problém.Není možné aby zboží neodešlo.Děkujem za pochopení. -
- Slušné ceny, dobré dodací podmínky, přehlednost e-shopu.
- Nemožnost platit zboží kartou.
Určitě patří mezi 3-4 nejlepší e-shopy s tímto sortimentem v republice.
Reakce obchodu Officentrum.eu
Děkujem za recenci - kartou lze platit používáme službu https://www.gopay.cz zřejmě ste si nevšimnul.
- rychlost
- profesionalita
-zboží se dá objednat přes internet
-zboží jsme dostali rychle a na prodejně nám ho i vyzkoušeli
-doporučuji - profesionální přístup -
- Pěkný eshop