Kvalitní produk,velká spokojenost.Rychlé dodání

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, moc děkuji a budu se těšit kdykoli jindy. Přeji krásné dny, Janka

Kamínky ani vonný vosk nevoní.

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, vonný vosk ani vonné kamínky nebudou fungovat, pokud používáte malou aromalampu. Proč je tomu tak se dočtete zde https://www.odjanky.cz/proc-nebudou-spravne-fungovat-vosky-a-kaminky-v-male-aromalampe. Přeji hezké dny, Janka

Spolehlivé,rychlé dodání. Zboží krásné, vůně přijemné.

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, moc mě těší Vaše spokojenost. Děkuji za hodnocení a přeji krásné dny, Janka

• Rychlé dodání

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, moc děkuji. Spokojenost mých zákazníků je pro mě důležitá. Mějte krásné dny, Janka

• Dobrá komunice , vážím si toho že obchod ihned sdělí že do týdne nebo 14 dnů odešle zboží. Většinou lidé sází na to jeden den objednám a další to přijde , ale někdy to tak není, tak pokud nechvátáte a jste spokojeni s produkty tak mějte trpělivost a jděte do toho.

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý večer, moc děkuji za hodnocení a také za pochopení, že odesíláme zboží v delší dodací lhůtě, kvůli tomu, že tyto moje výrobky vyrábíme nikoli bereme ze skladu ze šuplíčku :-) Přeji Vám krásné a pohodové dny, budu se těšit kdykoliv jindy, Janka

• Rychlé jednání, spokojenost se zbožím

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, děkuji za Vaší přízeň, jsem moc ráda, za všechny moje spokojené zákazníky. Budu se těšit i kdykoliv jindy. Přeji krásné dny, Janka

• Rychlost dodání
    • Kvalita vyrobku
    • Komunikace

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, moc mě těší Vaše krásné hodnocení. Budu se těšit i kdykoliv jindy. Přeji Vám krásné dny, Janka

Rychlé vyřízení objednávky a rychlé dodání

Dobrý den, děkuji za Vaší zpětnou vazbu. Budu se těšit kdykoliv jindy, Janka

• nakupuji zde už po několikáté a vždy naprostá spokojenost
    • velká ochota paní Pumprlová je naprosto skvělá
    • rychlost dodání
    • vůbec NIC

Obchod je super. Paní Pumprlová ještě víc. Vždy velmi ochotná. Má vše krásně popsané. Veškeré věci od ní objednané mají vždy veeeelký úspěch. Nakupuji zde skoro každý rok. A určitě nekončím. MOOOOOOc doporučuji.

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, jsem nesmírně vděčná za zákazníky jako jste vy. Jsem moc moc moc šťastná, že jste spokojená. Budu se opět těšit. Přeji krásné a slunečné dny, Janka

Nakupuji v obchodě opakovaně, velká spokojenost. Krásná voňavá přáníčka jsou originální dárek pro paní učitelky.

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, jsem moc šťastná a vděčná za spokojenost mých zákazníků. Budu se těšit kdykoliv jindy, přeji krásné a pohodové dny, Janka

• Rychlost a krása

Dobrý den, děkuji za Vaší přízeň a spokojenost. Přeji krásné dny, Janka

• Super komunikace, přehlednost e-shopu, mohu jen doporučit.

Nic mě nenapadá, vše naprosto v pořádku

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, jsem moc ráda, že jste spokojený. Děkuji za hodnocení a přeji Vám krásné dny, Janka

Krásný hrníček, rychlá doprava, pěkně zabalený.

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, moc děkuji za hodnocení a nákup na mém eshopu. Budu se těšit i kdykoli jindy. Přeji krásné dny, Janka

• rychlé jednání

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, moc děkuji za Vaše hodnocení a přeji krásné dny, Janka

spokojenost se zbožím i s dodáním

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, děkuji a přeji krásné dny, Janka

Rychlé dodání, pěkné zboží.Obchůdek doporučuji.

Dobrý den, moc děkuji. Přeji Vám krásné dny, Janka

• maximální spokojenost

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, děkuji za hodnocení, pevně věřím, že to nebyl Váš poslední nákup a budu se těšit opět příště. Přeji Vám hezké dny, Janka

Spolehlivý obchod. Rychlé dodání zboží.

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, moc Vám děkuji, velmi mě Vaše hodnocení těší. Přeji hezké dny a budu se těšit kdykoliv jindy, Janka

Velmi příjemná, laskavá, ochotná paní, vše vysvětlila, není co vytknout.

Reakce obchodu www.odjanky.cz

• Balíček přijde na dobu dodání super

Reakce obchodu www.odjanky.cz

Dobrý den, jsem moc ráda, že jste spokojená. Děkuji za hodnocení a přeji Vám krásné dny, Janka