Kamínky ani vonný vosk nevoní.
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Dobrý den, vonný vosk ani vonné kamínky nebudou fungovat, pokud používáte malou aromalampu. Proč je tomu tak se dočtete zde https://www.odjanky.cz/proc-nebudou-spravne-fungovat-vosky-a-kaminky-v-male-aromalampe. Přeji hezké dny, Janka
Zboží neodpovídá reklamě
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Dobrý den, nevím co máte přesně na mysli. Nevoní Vám Váš výběr vůní vonných kamínků? Nebo intenzita vůně? Všechny mé produkty osobně testuji, proto i reklama odpovídá realitě. Přeji příjemné dny, Janka
- kamínky s nepříjemnou vůní ,spíš pach
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Dobrý den, vonné kamínky, které jste si vybrala - Kadidlo a myrha a Bílá šalvěj s levandulí, jsou typické svou charakteristickou vůni, která nemusí vonět každému. Mrzí mě tedy, že se svým výběrem spokojená nejste. Přeji pohodové dny, Janka
DODNES JSEM ZBOŽÍ NEOBDRŽEL....
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Dobrý den, jak píšu v oznamovacím mailu, doba odeslání je 7 pracovních dnů. Proč to tak bohužel je se můžete dočíst na mých stránkách :-) https://www.odjanky.cz/proc-musite-nekdy-cekat :-)
Týden čekam na zboží a stále nic...
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Dobrý den, jak uvádím v oznamovacím emailu, doba odeslání je 5 pracovních dnů od obdržení platby. Pevně věřím, že Vám i přes to balíček udělal radost. Přeji hezké dny, Janka
Nemůžu zatím doporučit,zasílka dosud nedoručena
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Přeji hezký den, zvolila jste u objednávky platbu na účet a ta nepřišla, nemohla jsem Vám tedy odeslat balíček. Chyba opravdu není na mé straně.
- Nekvalitní vosky, které mě velmi zklamaly
- Voní jen nezapálené nebo krátce po zapálení, poté se slijí v jednu tutéž nepříjemnou vůni
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Dovolím si ohradit se - moje vosky jsou velmi kvalitní, chyba může být jedině v aromalampě. Jak uvádím na eshopu, sojový vosk je přírodní materiál a v malých aromalampách se může přepalovat, což může způsobit zápach. Problém je, že dnes lidičky nečtou žádné informace. Kdybyste mi zavolala, nebo napsala, mohly jsme společně problém vyřešit.
Přeji Vám vše dobré, Janka -
- Na tak malé množství vosku je to příliš drahé. Svíčku dělat za skoro 100 neuděláte.
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Přeji hezký den paní Švandová, sama jste si vybrala vonné vosky 20g za 66,-. Proto Vašemu hodnocení teď nerozumím.
- Ochota, rychlost dodání.
- Kamínky vydrží vonět cca. 10-15 minut, tudíž vůbec neprovoní místnost jako oleje.
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Dobrý den, zkuste použít velkou aromalampu pokud máte malou a věřím, že budete spokojená. Přeji hezké dny, Janka
Vůbec žádná vůně.Nic!!!
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Dobrý den paní Marie, mrzí mě, že nejste spokojená. Vámi vybrané vůně, jsou docela výrazné, je zvláštní, že vůbec nevoní. I tak děkuji za Váš čas a hodnocení. Přeji Vám krásné dny, Janka
Kamínky bohužel příliš nevoni.
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Přeji hezký den, moc mě mrzí, že nejste spokojená. Co se týče vnímání vůně, tak je to subjektivní záležitost. Co je pro někoho slabé, je pro jiného silné. Za hodnocení i tak děkuji, Janka
Komunikace bez problémů,ale jeden dárek pro paní učitelku je rozbitý
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Taková nehoda se u skla může stát, vždy to řeším zasláním nového výrobku. :-)
Vše zaplaceno nicméně zboží mi nebylo doručeno
Reakce obchodu www.odjanky.cz
V tomto období, máme velké množství objednávek, dodací termín je delší, což je vždy uvedeno jak u zboží, tak v automatických emailech.
Děkuji za pochopení,
Janka -
s obchodem jsem spokojená, se zbožím ne.
Přání je na kartičce takže nejde podepsat a přilepená vůně, která nevoní.
Reakce obchodu www.odjanky.cz
Vaše nespokojenost s voňavým psaníčkem mě mrzí.
Popis na eshopu odpovídá výrobku, podepsat se na něj můžete běžným perem, nebo lihovým fixem a vonný vosk voní po rozehřátí v aromalampě, to je smyslem tohoto výrobku.
Přesto děkuji za Váš čas a přeji vše dobré,
Janka -
Zboží objednáno a ihned zaplaceno... Stále čekám na dodání. Potvrzení o zaplacení přišlo před 10dny a objednávku snad ještě neposlali. Žádná zpráva ještě nedošla. Výběr zboží velký a krásný, ale asi už nic objednávat nebudu
Přeji hezký večer,
je mi líto, že nejste spokojená, v tomto období máme velké množství objednávek a jak u zboží, tak v potvrzovacím emailu, uvádím, že může být termín dodání i 14 dní. Věřte, že není v mém zájmu, získávat negativní hodnocení, ale i když s manželem pracujeme i 18 hodin denně, nejde zvládnout vše.
Vaše objednávka je zabalená a zítra odchází, takže to bude 11. den po objednání.
Snad Vás hrníčky přece jen potěší.